(Poistunut julkaisusta)

Johdon assistentti
Suomen Kuntaliitto

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.2.2019

Haemme Suomen Kuntaliitolle JOHDON ASSISTENTTIA vakituiseen työsuhteeseen Helsinkiin.

Työskentelet Kuntaliiton varatoimitusjohtajan, yhteysjohtajan sekä strategia- ja kehitysjohtajan tukena. Toimenkuvasi on laaja ja monipuolinen - toimit tärkeässä roolissa tukien johdon jokapäiväistä työtä yhdessä assistenttikollegasi kanssa.

Tehtäviisi kuuluvat monipuoliset ja vaihtelevat assistenttitehtävät, kuten kalenterien ja aineistojen hallinnointi, kokousten, matkojen ja erilaisten tilaisuuksien järjestäminen, ostolaskujen ja matkalaskujen käsittely, esittelymateriaalien valmistelu ym. vaihtelevat tehtävät.

Toivomme, että sinulla on ammattikorkeakoulu- tai vastaava koulutus. Toivomme lisäksi, että sinulla on jo muutaman vuoden kokemus vastaavista tehtävistä. Työssä menestyäksesi sinulla tulisi olla sujuva suomen ja englannin kielen taito sekä kyky selviytyä ainakin arkisista tilanteista myös ruotsin kielellä. Hallitset hyvin MS Office -ohjelmat.

Persoonana olet oma-aloitteinen, yhteistyökykyinen ja joustava. Tartut ripeästi ja tarkasti asioihin ja saat tulosta aikaiseksi.

Tarjoamme sinulle näköalapaikan suomalaisen yhteiskunnan ja kuntakentän keskiössä sekä asiantuntevan ja osaavan työyhteisön tuen. Tuemme oman osaamisen kehittämistä sekä panostamme henkilöstön hyvinvointiin. Yhteisössämme on paljon harrastetoimintaa ja käytössäsi on tiloissamme sijaitseva kuntosali sekä uima-allas.

Tehtävä on vakituinen ja alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Jätä siis hakemuksesi 17.2. mennessä Baronan järjestelmän kautta. Lisätietoja antaa Baronan henkilöstökonsultti Henriikka Pentti, parhaiten tavoitettavissa torstaina 14.2. klo 13-14, numerosta 050 434 6188.