(Poistunut julkaisusta)

Johdon assistentti
Stora Enso Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.2.2019

Kemissä sijaitseva Veitsiluodon tehdas kuuluu Stora Enson Paper-liiketoiminta-alueeseen. Kolmen paperikonelinjan, sellutehtaan, hiomon, arkittamon ja sahan muodostaman integraatin vuosituotantokapasiteetti on yhteensä 810 000 tonnia toimistopapereita ja päällystettyjä aikakauslehtipapereita sekä 160 000 m3 sahatavaraa. Sellutehtaan 375 000 tonnin vuosituotanto käytetään toimistopapereiden raaka-aineeksi. Veitsiluodon tehdas on noin tuhannen ihmisen työpaikka, heistä noin 620 työskentelee Stora Enson palveluksessa.

Tehtäväkuvaus

Haemme nyt johdon assistenttia vakituiseen työsuhteeseen Kemin Veitsiluotoon.

Tehtäviisi kuuluvat monenlaiset assistentin tehtävät, kuten esitysmateriaalien työstö, kokoussihteerin tehtävät, toimistotarviketilaukset sekä laskujen tarkistukset ja vienti SAP:iin. Lisäksi tehtäviisi kuuluvat, kokousjärjestelyt, matkavaraukset, erilaisten tilaisuuksen järjestelyt ja sponsorointiyhteistyö sekä muut johdon ja hallinnon tukitehtävät.

Tehtävävaatimukset

Edellytämme ammattikorkeakoulutasoista tutkintoa sekä hyvää englannin kielen taitoa ja monipuolista Microsoft Office osaamista. Monipuolinen työkokemus sekä hyvät järjestelmätaidot ovat eduksi.

Tehtävässä pärjää henkilö, joka tulee toimeen erilaisten ihmisten kanssa, oppii nopeasti uusia järjestelmiä, on innokas, haluaa oppia uutta ja kehittyä. Erinomaiset viestintätaidot ja vahva asiakassuuntautuneisuus sekä oma-aloitteisuus on eduksi. Toivomme, että kykenet itsenäiseen työskentelyyn sekä omaat joustavan ja motivoituneen asenteen työtä kohtaan.

Haethan tehtävää viimeistään 17.2.2019. Toivomme, että voisit aloittaa tehtävässä mahdollisimman pian.

Tehtävään valittavalla henkilöllä teetetään huumausainetesti.

Lisätietoja tehtävästä antavat:

Tehtaanjohtaja Juha Mäkimattila, p. 040 740 3757

HR Päällikkö Saija Hyry, p. 040 357 0505