(Poistunut julkaisusta)

Johdon assistentti
WSP Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.2.2019

Johdon assistenttina mahdollistat toimitusjohtajan ja muun johdon tehokkaan ja sujuvan toiminnan.

Toimit johtoryhmän sihteerinä, vastaat matkajärjestelyistä, toimitusjohtajan kalenterinhallinnasta ja tapaamisten organisoinnista, vastaat kokousmateriaalien koostamisesta ja jakelusta. Toimit viestintä- ja HR-tiimien kanssa yhteistyössä mm. sisäisessä viestinnässä ja ulkoisten tilaisuuksien järjestelyissä.

Toimit myös esimiehenä 9 henkilön assistenttiryhmälle. Toimipaikkasi on Helsingin Lauttasaaressa.

Olet hyvä organisoimaan ja hoitamaan useaa tehtäväkokonaisuutta rinnakkain ja pysyt sovitussa aikataulussa. Sinulla on kyky tuottaa ja ylläpitää viestintä- ja esitysmateriaalia. Olet tekijä, tartut rohkeasti esiin nousseisiin tehtäviin ja priorisoit.

Et pelkää rutiineja, sinulla on hyvä tilannetaju ja kyky reagoida nopeasti muutostilanteissa. Olet oma-aloitteinen ja järjestelmällinen ja osaat ennakoida tulevia tilanteita. Teet yhteistyötä positiivisella asenteella.

Kansainvälisten kontaktien hoitamisessa englannin kielen erinomainen taito on välttämätön. Ruotsin kielen taidosta on paljon apua.

Sinulla on johdon assistentin koulutus ja vähintään 10 vuoden kokemus vastaavista tehtävistä. Arvostamme monipuolista kokemusta kansainvälisessä toimintaympäristössä, esimieskokemusta ja intoa oman työn ja tiimin kehittämiseen.

Tarjoamme itsenäisen tehtäväkentän, hyvät edut sekä mahdollisuuden osallistua mielenkiintoisiin tehtäviin.

Hae tehtävään jättämällä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen pikaisesti 15.2.2019 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa henkilöstöjohtaja Päivi Tamminen 8. ja 11. helmikuuta klo 14-15, puh. 040 838 0348. Voit ottaa yhteyttä myös sähköpostilla paivi.tamminen@wsp.com.

Tehtävä on avoinna ulkoisesti ja sisäisesti.