(Poistunut julkaisusta)

Johdon assistentti
Haaga-Helia ammattikorkeakoulu Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.11.2018

Haemme Liiketalous-yksikköömme johdon assistenttia, joka tarttuu toimeen, ennakoi tulevaa, näkee mahdollisuudet ja vie organisaatiota omalla toiminnallaan kohden tavoitteita. Tehtävä on sijaisuus ajalle 1.1. - 31.12.2019.

Johdon assistentin tehtävässä yhdistyy monipuolisesti yksikön, sen koulutusten ja kehittämishankkeiden tukeminen sekä yksikön sisäisen ja ulkoisen viestinnän kehittäminen.

Monipuolisessa työnkuvassa on koulutusten tukemista (kuten laskutus, opiskelija- ja koulutushallinto, valintakoejärjestelyt), organisointia (esim. kokoukset, tapahtumat), kokousassistenttina toimimista (kutsut, muistiot), viestintää (tiedotteita, kutsuja) ja monenlaista päivittäisestä toiminnasta nousevaa tehtävää. Digitaalisten työkalujen hallitseminen on tehtävässä menestymisen edellytys. Yksikössämme on kolme johdon assistenttia. Haettava henkilö on nimetysti yksikön johtajan assistentti ja vastaa esimiehen kalenterin, matkojen, kokousten, tilaisuuksien ja laskujen hallinnasta sekä erilaisten materiaalien valmistelusta.

Odotamme
Alalle soveltuva tutkinto, hyvä englannin kielen taito ja kokemus assistentin työstä antavat hyvän pohjan tehtävään. Muu kielitaito on eduksi. Positiivinen palveluasenne, monipuolinen ohjelmistojen hallinta ja hyvä organisointikyky ovat tehtävässä keskeisiä.

Tarjoamme dynaamisen ja kansainvälisen toimintaympäristön, innostuneen työilmapiirin ja hyvät mahdollisuudet itsensä kehittämiseen. Työsuhteen ehtojen osalta noudatamme yksityistä opetusalaa koskevaa työehtosopimusta.

Lisätietoja tehtävästä antaa vararehtori, johtaja Minna Hiillos, puh. +358505839521, 9.11. klo 10 - 11 ja 13.11. klo 15 - 16.

Hae tehtävää viimeistään 19.11.2018. Liitä hakemuslomakkeeseen CV.