(Poistunut julkaisusta)

Johdon assistentti
Helen Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.10.2018

TULE TEKEMÄÄN UUTTA ENERGIATULEVAISUUTTA!

Me Helenissä kehitämme jatkuvasti puhtaampia ja ympäristöystävällisempiä tapoja tuottaa energiaa. Rakennamme uusia, asiakkaidemme tarpeisiin yhä paremmin sopivia palveluja. Uudet innovaatiot ovat osa arkeamme, ja ne syntyvät yhteistyössä asiakkaidemme kanssa. Nykyisen johdon assistenttimme jäädessä eläkkeelle etsimme nyt sinua

JOHDON ASSISTENTTI

Johdon assistentilla on tärkeä rooli Helen-konsernin toiminnassa. Mahdollistat toiminnallasi mm. Tuotanto ja omaisuus -liiketoiminta-alueemme johtoryhmän tehokkaan työskentelyn. Työsi on itsenäistä, mutta toimit joustavasti yhteistyössä heleniläisten sekä ulkoisten sidosryhmiemme kanssa.

Johdon assistenttina keskeisimpiin työtehtäviisi kuuluvat mm. liiketoiminta-alueen/alueiden johtajan ja johtoryhmän avustaminen, esitysmateriaalien luominen, tilaisuuksien ja matkojen järjestäminen, sopimusten hallinta sekä viestintä sisäisille ja ulkoisille sidosryhmille.

Olet aikaansaava ja priorisointikykyinen organisaattori sekä ennakoiva ja aloitteellinen tekijä, jolla on loistava palveluasenne ja erinomaiset viestintä-, vuorovaikutus- ja yhteistyövalmiudet.

Sinulla on tehtävään soveltuva tutkinto (esim. HSO-sihteeri) sekä näyttöjä ja vahvaa osaamista johdon assistentin tehtävistä. Omaat erinomaiset IT-valmiudet ja pystyt sujuvasti tuottamaan ja työstämään kirjallista materiaalia suomeksi ja englanniksi. Tarvittaessa työskentelet myös ruotsin kielellä.

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä saat rekrytointipäällikkö Heli Piiroselta (p.040 3360 559), parhaiten tavoitettavissa ti 30.10. klo 15-16 ja ke 7.11. klo 15-16.

Hae tehtävää sähköisen järjestelmämme kautta mahdollisimman pian, koska käsittelemme hakemuksia jo hakuajan aikana, mutta viimeistään 15.11.2018.