(Poistunut julkaisusta)

Johdon assistentti
Geologian tutkimuskeskus (GTK)

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.10.2018

Etsimme toistaiseksi voimassa olevaan palvelussuhteeseen johdon assistenttia tukemaan GTK:n ylimmän johdon työskentelyä.

Organisoit ja valmistelet kokouksia, tapaamisia ja matkoja sekä valmistelet johdolle asiakirjoja, esityksiä ym. materiaalia. Vastaat GTK:n johtokunnan kokousten järjestelyistä, kokousaineiston hallinnasta ja jakelusta ja toimit pääjohtajan assistentin sijaisena. Työhösi kuuluu myös kansainvälisten asioiden hoitoa. Lisäksi tehtäviisi voi sisältyä GTK:n ohjaukseen, suunnitteluun ja raportointiin sekä kehittämishankkeisiin liittyviä avustavia tehtäviä.

Edellytämme tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa sekä kokemusta johdon assistenttitehtävistä.

Tuotat sujuvasti tekstiä, hallitset toimisto-ohjelmistot ja sinulla on hyvät tiedonhallintataidot. Olet oma-aloitteinen, luotettava, järjestelmällinen, yhteistyökykyinen ja joustava. Olet itsenäinen ongelmanratkaisija ja puhut ja kirjoitat hyvää suomea ja englantia. Muiden kielten taito on eduksi.

Toimipaikkasi sijaitsee GTK:n Espoon toimipisteessä. Vuoden 2018 aikana muutamme uusiin viihtyisiin toimitiloihin Otaniemessä hyvien yhteyksien äärelle metroaseman läheisyyteen. Tarjoamme monipuolisen tehtäväkentän kansainvälisessä työyhteisössä.

Tehtävän palkkaus määräytyy vaativuusluokan 7 sekä tehtävään valittavan henkilön osaamisen mukaan. Palvelussuhteen alkuvaiheessa kokonaispalkka on noin 2 970-3 160 €/kk.

Virkaan tai tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.

Lisätietoja: johtaja Mikko Eklund, puh. 029 503 2410 ja HRD-päällikkö Riikka Mäki, puh. 0400 197943.

Odotamme hakemustasi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen Valtiolle.fi-palvelun kautta, työavain 32-607-2018 15.10.2018 klo 16.15 mennessä. Hakemukset voi myös toimittaa osoitteella Geologian tutkimuskeskus, kirjaamo, PL 96, 02151 Espoo (käyntiosoite: Betonimiehenkuja 4). Laita hakemukseen merkintä ’johdon assistentti’.