(Poistunut julkaisusta)

Johdon assistentti
ERIKKILA OY

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.8.2018

Etsimme päämiehellemme kielitaitoista johdon assistenttia Kirkkonummelle.

Johdon assistenttina tehtäväsi on monipuolinen ja sisältää liiketoimintaa tukevia sekä yleisiä organisatorisia toimistotehtäviä. Tehtävässä vastaat johtoryhmän kokousten käytännön järjestelyistä; kalenterikutsut, kokoustarjoilut, pöytäkirjan kirjoittaminen. Hoidat kalenterihallintaa, toimitusjohtajan puhelut sekä soittopyynnöt, matkavaraukset yms. Tehtävään kuuluu myös henkilöstöasioiden hoitoa, kuten tapahtumien / tilaisuuksien järjestäminen, henkilöstölahjat, rekrytoinneissa avustaminen sekä sisäisen viestinnän koordinoimista.

Sinulla on johdon assistentin koulutus tai vastaava (esim. merkonomi, tradenomi) sekä kokemusta vastaavista tehtävistä. Olet rautainen ammattilainen ja omaat erinomaiset viestintätaidot. Sinulla on kyky pitää rutiineja yllä vaativissakin muutostilanteissa. Omaat sujuvan suomen sekä englannin kielen taidot, muu kielitaito on eduksesi. Viihdyt kansainvälisessä ympäristössä ja olet tarvittaessa valmis matkustamaan.

Tarjoamme monipuoliset työtehtävät kasvavassa kansainvälisessä yrityksessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Nordic Progressin johtava konsultti Erkki Lumme, 0400 916999, erkki.lumme@nordicprogress.fi. Mikäli kiinnostuit ja haluat hakea tehtävää, täytä lomake hakusivullamme ja liitä mukaan CV:si palkkatoiveineen viimeistään perjantaina 31.8.2018.