(Poistunut julkaisusta)

Johdon assistentti
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.8.2018

Olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt!

Etsimme nyt asiakkaallemme Vantaan toimipaikkaan motivoitunutta ja huolellista johdon assistenttia. Asiakas on kokenut, teknologiateollisuuden kasvuyritys, joka on erikoistunut valmistamaan ja kehittämään ruostumattomasta ohutlevystä prosessilaitteita ja komponentteja teollisuuden eri aloille.

Assistentin työtehtävät sisältävät monipuolisesti johdon tukitehtäviä, sekä talous- ja yleishallinnon tehtäviä. Hakijalta odotamme taloushallinnon osaamista, innostunutta asennetta, sekä haasteisiin tarttuvaa otetta. Valitsemamme hakija on positiivinen ja oma-aloitteinen, joka pystyy nopeasti oppimaan uutta, sekä tulee loistavasti toimeen ihmisten kanssa. Arvostamme hakijalta ongelmanratkaisutaitoja sekä pelkäämätätöntä asennetta erilaisiin tilanteisiin.

Edellytämme hakijalta tietoteknisia valmiuksia, osaamista erilaisista toimisto-ohjelmista, sekä vähintään perustietojen osaamista kirjanpidosta. Lisäpisteitä saat kokemuksesta toiminnanohjausjärjestelmien kanssa työskentelystä sekä kielitaidoista. Kokemus erityyppisistä talous- ja johdon assistentin tai myyntisihteerin tehtävistä on plussaa.

Tarjoamme hakijalle paikan innostavassa työyhteisössä mielenkiintoisten ja vaihtelevien työtehtävien parissa. Työsuhde alkaa määräaikaisena työsuhteena 31.5.2019 asti, mutta tehtävässä on mahdollisuus vakinaistamiseen. Aloitus on mahdollisimman pian.

Mikäli kiinnostuit työtehtävästä, haethan tehtävään kotisivujemme kautta heti! Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Lisätietoja tarvittaessa antaa:

Henkilöstöassistentti Erica Ollikainen, erica.ollikainen@workpower.fi