(Poistunut julkaisusta)

Johdon Assistentti
Schneider Electric

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.6.2018

Haemme Schneider Electricille Espooseen vakituiseen työsuhteeseen joustavaa ja hyvällä asenteella varustettua Johdon assistenttia tukemaan toimitusjohtajaa ja johtoryhmää.

Sinun vastuullasi on toimitusjohtajan kalenterin hallinta, kokousjärjestelyt, matkavaraukset ja muut projektiluontoiset tehtävät. Tuet aktiivisesti muuta johtoryhmää erilaisten kokousten ja tiimipäivien organisoinnissa ja toimit matkavarausjärjestelmän pääkäyttäjänä.

Tehtäviisi kuuluu myös erilaisten dokumenttien hallinta, intranetin päivittäminen sekä sisäisen viestinnän koordinointi ja kehittäminen. Toimenkuvaasi on mahdollista laajentaa oman osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan esimerkiksi erilaisten tapahtumien järjestämiseen.

Menestyäksesi tässä tehtävässä sinun tulee olla aidosti asiakaspalveluhenkinen ja joustava. Olet oma-aloitteinen, järjestelmällinen ja hoidat tehtäviäsi itseohjautuvasti. Hyvien vuorovaikutus- ja yhteistyökykyjesi avulla pystyt toimimaan ratkaisukeskeisesti myöskin paineen alla. Ymmärrät tehtäväsi luottamuksellisuuden ja toimit sen mukaisesti. Kommunikoit hyvin suullisesti ja kirjallisesti sekä suomeksi että englanniksi. Hallitset Office ohjelmat sujuvasti ja omaksut uusien IT-järjestelmien käytön nopeasti. Koulutustaustasi voi olla esimerkiksi merkonomi tai tradenomi, mutta tärkeintä työtehtävien kannalta on innokas ja tehokas ote työtehtäviin. Aikaisempi kokemus sihteerin tai assistentin tehtävistä katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle haastavan ja monipuolisen työn alan johtavassa kansainvälisessä yrityksessä. Meillä pääset nauttimaan ammattimaisesta, dynaamisesta ja rennosta työympäristöstä. Saat rinnallesi mukavat työtoverit, kansainvälisen assistenttiyhteisön ja kattavan perehdytyksen tehtäviisi nykyiseltä tehtävänhaltijalta, joka siirtyy yrityksen sisällä uusiin tehtäviin.

Kiinnostuitko mahdollisuudesta kasvaa ja kehittyä kansainvälisessä organisaatiossamme? Toimi nopeasti ja täytä sähköinen hakemuksesi 25.6.2018 mennessä. Työt alkavat elokuun alussa / sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa johdon assistentti Terhi Meskanen-Falik 040 538 6493 perjantaina 15.6. klo 14-15 sekä tiistaina 19.6. klo 10-11.