Johdon assistentti / Turun Satama Oy
MPS

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 1.4.2021

Turun Satama Oy kumppaneineen muodostaa luotettavan palvelukokonaisuuden, joka tarjoaa kustannustehokkaat, joustavat ja yksilölliset ratkaisut kaikkiin elinkeinoelämän logistisiin tarpeisiin. Tehokkaita satamapalveluita täydentävät yhteistyökumppaniemme modernit terminaali- ja varastointipalvelut sekä logistiset lisäarvopalvelut. Turun Satama toimii tehokkaana meriliikenteen keskuksena edistäen suomalaisen elinkeinoelämän kilpailukykyä. Sataman toiminta jakautuu kahteen liiketoiminta-alueeseen: matkustaja- ja rahtiliikenteeseen. Tulosyksiköillä on yhteiset tukipalvelut. Turun Satama Oy työllistää noin 60 henkilöä ja sen liikevaihto oli vuonna 2019 23,7 MEUR.

Viiden tähden palvelusatamana haluamme olla ykkössatama aina, kun ajalla on merkitystä! www.portofturku.fi

Etsimme Turkuun sinua

Johdon assistentti

Toimit työssäsi toimitusjohtajan ja johtoryhmän assistenttina. Tehtävät ovat monipuolisia ja roolia voidaan kehittää valitun henkilön kiinnostuksen ja osaamisen mukaan. Vastuullesi kuuluu erilaisten sopimusten valmistelua sekä niiden hallintaa ja dokumentointia. Hoidat viestintää sisäisesti organisaatiossa sekä eri sidosryhmille. Laadit erilaisia kokous- ja esitysmateriaaleja ja hallinnoit asialistoja ja ennakkoaineistoja. Teet myös hanke- ja projektiseurantaa ja vastaat niiden raportoinnista. Tarvittaessa järjestelet tapaamisia, matkoja ja sidosryhmätapahtumia. Lisäksi osallistut risteilyliikenteen kehittämistyöhön.

Sinulla on aikaisempaa kokemusta kuvatun kaltaisista tehtävistä, mutta olet myös halukas kehittämään toimintatapoja ja oppimaan uusia asioita. Olet palvelualtis ja toimeen tarttuva, teet työsi positiivisella energialla. Otat vastuuta omasta roolistasi ja työskentelet itsenäisesti ja sujuvasti yhteistyössä muiden kanssa. Odotamme sinulta tehtävään sopivaa koulutusta sekä hyvää suomen, ruotsin ja englannin kielen taitoa. Toivomme, että pääsisit aloittamaan tehtävässä viimeistään 1.9.2021.

Lisätietoja tehtävästä antaa MPS-konsultti Mikko Hurme puh. 020 746 9436. Täytä hakulomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan CV:si ja hakemuksesi osoitteessa uratori.mps.fi viimeistään 25.4.2021.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1440561
  • Tehtäväalue: Toimistotyö
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 25.4.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Mikko Hurme (mikko.hurme (a) mps.fi)
  • Puhelin: 020 746 9436
  • Sijainti: Turku, Varsinais-Suomi