(Poistunut julkaisusta)

Johdon assistentti (Turku)
SN-Kiinnike Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.1.2020

Hakuaika 02.01.2020 – 16.01.2020

SN-Kiinnike Oy on 1995 perustettu yritys, joka tarjoaa rakennusalan ammattilaisille monipuoliset kiinnitystarvikkeet sekä sähkötyökalut lähinnä Varsinais-Suomen alueella. Edustamme tunnettujen valmistajien laatutuotteita, joilla tehdään kestäviä ja turvallisia rakennusratkaisuja minkä tahansa kokoisissa hankkeissa. Yritys työllistää tällä hetkellä 13 henkilöä ja sen liikevaihto vuonna 2019 oli noin 5 miljoonaa. Lisätietoa yrityksestä http://www.sn-kiinnike.fi/

Etsimme nyt JOHDON ASSISTENTTIA vakituiseen työsuhteeseen.

Toimenkuvaan kuuluu monipuolisia taloushallinnon tehtäviä kuten laskutusta, laskujen seurantaa sekä kirjanpitoaineiston valmistelua. Lisäksi avustat yrityksen ostajaa, joten aikaisempi kokemus maahantuontiasiakirjoista katsotaan eduksi. Edellä mainittujen tehtävien lisäksi vastaat yleisistä toimistotöistä.

Toivomme hakijoilta soveltuvaa koulutusta, aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä sekä ajantasaisia tietoteknisiä taitoja. Tarkkuus ja oma-aloitteisuus ovat ehdottomia edellytyksiä tehtävässä menestymiseen. Lisäksi englannin kielen osaaminen on välttämätöntä.

Tarjoamme vakituisen työsuhteen vakaassa ja kasvavassa yrityksessä. Saat kattavan perehdytyksen uusiin tehtäviin sekä yrityksen toimintatapoihin. Lisäksi sinulla on mahdollisuus vaikuttaa ja laajentaa omaa toimenkuvaasi osaamisesi ja kokemuksesi mukaan.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus pikaisesti ohessa olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoa tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsultti Jukka Lehtovaara, p. 050 411 0346. Yhteydenotot arkisin 9.00–16.00.