(Poistunut julkaisusta)

Johdon assistentti / R-kioski
MPS

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.12.2019


R-kioski on kannattava, kauppiasvetoinen kioskiketju, joka tarjoaa asiakkailleen monipuolisen valikoiman viihdettä, jännitystä ja mielihyvää sekä tärkeitä arjen tuotteita ja palveluita – nopeasti ja mukavasti aamusta iltaan. R-kioski on osa Reitan Group -yhtiöön kuuluvaa Reitan Convenience -yhtiötä, ja sillä on valtakunnallinen peitto n. 540 myymälällä. R-kioskin bränditunnettuus on 98 %.

Reitan Convenience -yhtiöön kuuluvat R-kioski Suomessa, Narvesen Norjassa ja Latviassa, Pressbyrån Ruotsissa, 7-Eleven ja Shell/7-Eleven Norjassa, Ruotsissa ja Tanskassa, R-kiosk Virossa, Lietuvos Spauda Liettuassa, sekä uusimpana hankintana Baltian maissa toimiva Caffeine Roasters -kahvilaketju. Reitan Convenience on markkinajohtaja jokaisessa toimintamaassaan. Vuonna 2018 Reitan Conveniencen liikevaihto oli EUR 1,67 miljardia ja myymälöiden lukumäärä oli 2 200. Vuonna 2018 Reitan Groupin liikevaihto oli EUR 9,7 miljardia ja henkilökuntaa sillä oli 37 700.

Haemme dynaamiseen ja reipashenkiseen porukkaamme energistä ja kokenutta

Johdon assistenttia

tukemaan toimitusjohtajaa ja johtoryhmää.

Olet piinkova ammattilainen, joka toimii oma-aloitteisesti ja joustavasti tilanteessa kuin tilanteessa. Toimitusjohtajan oikeana kätenä varmistat arjen sujumisen, ideoit sisältöjä, järjestät kokouksia ja tapahtumia, hoidat johdon sisäistä viestintää sekä olet tärkeässä koordinaatioroolissa koko tukiorganisaatiossa.  Johtoryhmän ja aluepäälliköiden apuna viimeistelet esitykset, pöytäkirjat ja huolehdit matkojen järjestämisestä. Toimitusjohtajan assistenttina hoidat myös yhteyksiä pohjoismaisiin sisaryhtiöihimme. Sekä lisäksi vastuullisena henkilönä organisoit tapahtumia kauppiaille, henkilöstölle ja yhteistyökumppaneillemme. R-kioskilaisena tuet tärkeintä sisäistä asiakastamme – R-kauppiaita!

Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus, vähintään viiden vuoden työkokemus vastaavista tehtävistä sekä aito halu oppia ja kehittyä sekä kasvaa kanssamme. Toimit suunnitelmallisesti ja organisoidusti, muttet hätkähdä yllättäviä käänteitä. Erinomaisen paineensietokykysi ansiosta et hyydy kovassakaan vauhdissa, vaan työskentelet hymy huulilla haasteista ja vaihtuvista tilanteista huolimatta. Saavutat päämäärät positiivisella ja toimeenpanevalla asenteella. Työskentelet sujuvasti myös englannin kielellä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen työtehtävän mukavassa ja mutkattomassa työyhteisössä, jossa puhallamme yhteen hiileen ja kannustamme kaikkia pyrkimään parhaimpaansa. Pääset osaksi yhtä Suomen tunnetuinta vähittäiskaupan ketjua ja suomalaisen convenience-kaupan suunnannäyttäjää ja vastuullisessa tehtävässä aukeaa todellinen näköalapaikka tekemiseemme, jota ohjaavat R-kioskille ja Reitan yhtymälle tärkeät arvot.

Tule mukaan iloiseen ja innokkaaseen porukkaamme – yhdessä rakennamme R-kioskin tarinaa!

Lisätietoja tehtävästä antavat MPS-konsultit Lotta Lunnela puh. 020 7469 400, parhaiten tavoitettavissa ti 5.12. klo 9–10:30 ja Johanna Korte puh. 020 7469 455 ti 10.12. klo 14–15. Täytä hakemuslomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan hakemuksesi ja CV:si hakupainikkeen kautta viimeistään 15.12.2019.