(Poistunut julkaisusta)

Johdon assistentti Platom Oy:lle
Go On Mikkeli

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.7.2020

Etsimme johdon assistenttia liiketoimintayksiköiden kasvun tueksi

Platom on 50 asiantuntijaa työllistävä ydinvoimateollisuuden asiantuntijapalveluihin ja laitetoimituksiin erikoistunut yritys. Asiakkaamme sijaitsevat Suomen lisäksi Ruotsissa ja Venäjällä. Platomin pääkonttori sijaitsee Mikkelissä ja sen lisäksi Platomilla on toimistot Helsingissä, Raumalla, Turussa ja Tampereella.

Toimintamme laajentuessa etsimme johdon assistenttia tukemaan liiketoimintayksiköiden kautta toteutettavaa kasvua.

Vastuullasi on nopeaa reagointia ja tehokasta organisointikykyä vaativia tehtäviä viestintään, toimistoihin ja henkilöstöhallintoon liittyen. Työtehtäviisi kuuluu esimerkiksi yrityksen asiakas- ja henkilökuntatilaisuuksien järjestäminen, sähköinen markkinointi LinkedIn- ja verkkosivuilla, markkinointimateriaalien valmistelu ja työmatkavarausten tekeminen.

Edellytämme tehtävässä sujuvaa digitaalisten viestintävälineiden käyttötaitoa, toimisto-ohjelmien hallintaa sekä kokemusta yrityksen sidosryhmäviestinnästä. Toivomme, että sinulla on suomen kielen lisäksi sujuva englannin kielitaito sekä tehtävään soveltuva koulutus. Myös ruotsin kielitaidosta on hyötyä. Tehtävässä menestyminen vaatii aktiivista ja rohkeaa otetta työhön.

Työpaikkasi on ensisijaisesti Mikkelissä, Helsingissä tai Raumalla. Huomioimme sekä koko- että osa-aikatyöstä kiinnostuneet hakijat.

Yrityksenä pyrimme aina kumppanuussuhteeseen sekä työntekijöidemme että asiakkaidemme kanssa. Kumppanuuden lisäksi toimintaamme ohjaavia arvoja ovat kasvu, rohkeus ja vastuullisuus. Voit tutustua paremmin arvoihimme ja siihen, miten ne vaikuttavat meidän toimintaamme työnantajana ja yrityskumppanina osoitteessa https://www.platom.fi/yritys/.

Lisätietoja tehtävästä antaa hallintojohtaja Juho Ikonen, puh. 044 5504 318, soittoajat tiistaina 4.8. kello 12–15 ja torstaina 13.8. kello 12–15.

Rekrytointiprosessista lisätietoa antaa tarvittaessa Go On Mikkelin yksikönjohtaja Juuso Kangaskorpi puh. 040 585 9885.

 

Jätä hakemuksesi 16.8.2020 mennessä ohessa olevasta linkistä tai osoitteessa https://go-on.fi/kampanjat/platom/