(Poistunut julkaisusta)

Johdon assistentti (Ouneva Group)
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.10.2020

Ouneva Group on kansainvälinen teollisuuden sopimusvalmistaja ja tuotekehityskumppani, joka on merkittävä kumppani eri teollisuuden aloille – aina koneenrakennuksesta maailman johtaviin lukitusjärjestelmien valmistajiin.

Ouneva Groupin tarina sai vuonna 1972. Yrityksen kantava ajatus oli kehittää laadukkaita liittimiä vauhdilla kasvavan sähköteollisuuden tarpeisiin. Vuosien saatossa kysynnän myötä yritysperhe on laajentunut. Miltei 50-vuotisen historiansa aikana Ouneva Groupista on kasvanut vakavarainen ja arvostettu teollisuuden toimija, joka tarjoaa sen yli 600 työntekijälle tilaa kasvaa ja kehittyä omassa ammattitaidossaan.

Etsimme nyt Ouneva Groupille johdon assistenttia, jonka roolissa ei tarvitse tyytyä ihan vain niihin perinteisiin assistentin tehtäviin. Henkilö, jota haemme on tehokas, joustava ja täsmällinen. Tässä erittäin monipuolisessa roolissa korostuu asenne sekä kyky organisoida isojakin kokonaisuuksia nopeallakin aikataululla.

Kenelle tämä "ei niin perinteisen johdon assistentin" tehtävä sitten sopii? Ja kuinka monipuolisia tehtäviä roolissa pääsee tekemään? No, sen verran monipuolisia, että päätettiin esitellä tehtävää pitkän hakutekstin sijaan videolla. Tutustu tehtävään tarkemmin osoitteessa https://youtu.be/xE5hY9eAj5c

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen kotisivujemme kautta. Toimi pian, sillä hakuaika päättyy 31.10.2020 ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävään liittyen antaa RTK-Henkilöstöpalvelu Joensuun Ville Väänänen, arkisin klo 14.00 - 15.00 välillä puh./WA/SMS 050 341 7993 tai ville.väänänen@rtkhenkilostopalvelu.fi

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.