(Poistunut julkaisusta)

Johdon assistentti, osa-aikainen - Helsinki
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.1.2020
Kokeneellejohdon assistentille tarjolla mahdollisuus osa-aikaiseen työskentelyynmielenkiintoisessa tehtävässä. Työpaikka sijaitsee Helsingissä lyhyen matkanpäässä ydinkeskustasta. Työtä on noin 20 tuntia viikossa, työajat vaihtelevatviikottain. Sopimus tehdään määräajalle kesäkuun 2020 lopulle asti, jatko on mahdollinen. Toivomme aloitusta mahdollisimman pian.

Tehtävän kuvaus 

Työpainottuu vahvasti hallituksen ja johtoryhmän avustamiseen. Tehtävään valittuhenkilö vastaa mm. useiden kokousten, kuten hallituksen kokouksen ja yhtiökokouksen,järjestämisestä. Myös matka- ym. järjestelyt kuuluvat tehtäviin. 
Odotammekokemusta johdon assistentin tyyppisistä tehtävistä ja vahvaa tahtoatehdä työ huolella ja vastuullisesti. Työskentelet oma-aloitteisesti, sinullaon erinomaiset yhteistyötaidot ja pidät mielelläsi yhteyttä eri tahoihin. ITtaitosi ovat ajan tasalla. Yritys on kansainvälinen, joten suomen lisäksisujuva englannin taito on välttämätön.
Tehtäväsopii henkilölle, jonka elämän tilanteeseen joustava työ sopii ja jolla on jovahvaa näyttöä tämän tyyppisistä tehtävistä. Tarjoamme mahdollisuuden työskennellä vastuullisessa tehtävässä mielenkiintoisten tehtävien parissa. 
  Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Heidi Martiala-Welin, puh. 030 6090 524 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi.
Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen mahdollisimman pian, viimeistään 3.2.2020 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.