(Poistunut julkaisusta)

Johdon assistentti, L2 Paloturvallisuus Oy
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.10.2020
Oletko esimerkiksi loppuvaiheen opiskelija, joka etsii osa-aikaista toimistotyötä? Entä voisiko se olla samalla myös monipuolista, osaamistasi kehittävää työtä? Jos vastasit kyllä, lue lisää! Etsimme L2 Paloturvallisuudelle Johdon assistenttia Helsingin Kamppiin. Tämä on hieno mahdollisuus päästä töihin yritykseen, joka aidosti välittää työntekijöistään!
KUVAUS
Tässä tehtävässä tulet työskentelemään monipuolisissa ja vaihtelevissa johdon assistentin tehtävissä. Tehtävässä tulet muun muassa auttamaan paloturvallisuusasiantuntijoita kilpailutuksissa sekä tarjousten tekemisissä ja lisäksi työtehtäviisi voi kuulua tilauksien ja matkojen järjestäminen, toimiston hankinnat, arkistointitehtävät ja yleiset toimistotyöt. Jos koet sosiaalisen median ja digimarkkinoinnin omana juttunasi, pääset halutessasi auttamaan myös näissä. Mikä tärkeintä, toimenkuva voi kehittyä osaamisesi ja kiinnostuksiesi mukaan.

Essin, joka tulee perehdyttämään sinut tehtävääsi, työnkuvasta ja taustasta voit lukea täältä.

Tarjoamme


* Monipuoliset työtehtävät, joita voidaan muokata toiveidesi mukaan
* Välittävän työyhteisön, jossa on oikeasti hyvä olla töissä
* Erinomaiset henkilöstöedut

TYÖNKUVA

* Yleiset toimistotyöt
* Toimiston hankinnat
* Kilpailutuksissa ja tarjouksissa avustaminen
* Arkistointitehtävät
* Markkinoinnin monipuoliset tehtävät

ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Ideaalihakijamme on esimerkiksi opintojensa loppuvaiheessa oleva henkilö, jonka elämäntilanteeseen sopii osa-aikainen työ. Aikaisempi työkokemus ei ole edellytys, mutta kokemus vastaavanlaisista tehtävistä tai esimerkiksi taloushallinnon tehtävien parista auttaa sinua pääsemään työhön sisälle nopeasti. Tehtävässä menestyminen edellyttää positiivisen sekä palveluhenkisen asenteen lisäksi kykyä tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa sekä erinomaisia kielitaitoja suomeksi ja englanniksi. Lisäksi olet ahkera, oma-aloitteinen sekä joustava.

Etsimällämme henkilöllä on:


* Tehtävään soveltuva koulutustausta, esimerkiksi Johdon Assistenttityön-linjalta (AMK)
* Positiivinen ja palveluhenkinen asenne
* Sosiaalinen luonne ja erinomaiset kommunikointitaidot suomeksi sekä englanniksi
* Ahkera, oma-aloitteinen ja joustava työskentelyote


Eduksi katsomme aikaisemman työkokemuksen vastaavanlaisista työtehtävistä tai taloushallinnon parista.

Muuta tietoa


* Aloitus: Sopimuksen mukaan
* Työmäärä: Osa-aikainen, vähintään 15 tuntia/vko
* Kesto: 31.5.2021 asti, työsuhteen aikana mahdollista keskustella jatkosta
* Paikka: Kamppi, Helsinki
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä L2:n puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
L2 Paloturvallisuus Oy on vuonna 1998 perustettu johtava paloturvallisuuden konsultti- ja suunnittelutoimisto. Heidän asiantuntemus perustuu pitkään käytännön kokemukseen, vahvaan teoriataustaan ja kattavaan verkostoitumiseen. L2 Paloturvallisuus Oy on yhdistynyt yrityskaupan kautta Jensen Hughesiin keväällä 2020. Jensen Hughes on maailman suurin paloturvallisuuden, riskienhallinnan ja yritysturvallisuuden palveluja tarjoava toimija. Ennestäänkin vahva referenssilista täydentyy kansainvälisillä huippukohteilla, aina Buckinghamin palatsista Vapaudenpatsaaseen ja ydinvoimaloista sukellusveneisiin.