(Poistunut julkaisusta)

Johdon assistentti Kuvataideakatemiaan
Taideyliopisto

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.2.2020
Taideyliopisto on avoin taiteiden kohtauspaikka, rohkeiden uudistajien ja perinteen taitajien kriittinen yliopistoyhteisö. Muodostamme ainutlaatuisen ympäristön taiteilijana kasvamiseen ja vahvistamme taidetta ja sen muutosvoimaa. Taideyliopisto on yksi maailman johtavia esittävän taiteen yliopistoja ja siihen kuuluvat Kuvataideakatemia, Sibelius-Akatemia ja Teatterikorkeakoulu. Opiskelijoita meillä on noin 2 000 ja henkilötyövuosia noin 700.

Oletko kuvataiteesta kiinnostunut oma-aloitteinen tiimipelaaja, joka viihtyy dynaamisessa ympäristössä? Pystytkö ottamaan haltuun muuttuvia tilanteita, organisoimaan ripeästi tapaamisia ja tilaisuuksiakin, mutta et kaihda rutiinitehtäviäkään?

Haemme Taideyliopiston Kuvataideakatemiaan

johdon assistenttia

toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Tehtävän ytimen muodostaa Kuvataideakatemian dekaanin ja muun johdon assistentin tehtävät (kalenterien koordinointi, kokous- ja matkajärjestelyt sekä erilaiset johdon avustavat tehtävät). Lisäksi tehtäviin sisältyy alumnitoimintaan ja sidosryhmätyöhön liittyviä tehtäviä, vierailujen ja tilaisuuksien järjestämistä sekä asiakirjahallinnon ja toimielinten sihteerin tehtäviä. Toimipisteesi sijaitsee Taideyliopiston Sörnäisten kampuksella.

Odotamme sinulta soveltuvaa korkeakoulututkintoa, kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä, hyviä tietoteknisiä valmiuksia sekä erinomaista suomen ja englannin kielen taitoa. Menestyminen tehtävässä edellyttää oma-aloitteisuutta, itsenäistä työotetta, hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, monipuolisia viestintätaitoja, paineensietokykyä sekä valmiutta työskennellä samanaikaisesti erilaisten kiireellisten työtehtävien parissa. Kiinnostus kuvataiteita kohtaan sekä ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.

Tarjoamme monipuoliset haastavat tehtävät, kannustavan ja mutkattoman työyhteisön, mahdollisuuden oman työn ja osaamisen kehittämiseen, joustavat työajat ja kattavan työterveyshuollon.

Tehtävän palkkaus perustuu yliopistojen palkkausjärjestelmän muun henkilökunnan vaativuustasoon 8. Henkilökohtaisesta palkanosasta riippuen palkka työsuhteen alkaessa on 2769-2950 euroa/kk.

Kiinnostuitko? Jätäthän hakemuksesi ansioluetteloineen mahdollisimman pian sähköisen e-rekrytointijärjestelmämme kautta, www.uniarts.fi/avoimet-tyopaikat, kuitenkin viimeistään 28.2.2020. Käynnistämme haastattelut jo ennen hakuajan päättymistä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Kuvataideakatemian palvelu- ja henkilöstöpäällikkö Sanna Yliheljo (050-4488526 tai etunimi.sukunimi@uniarts.fi)