(Poistunut julkaisusta)

Johdon assistentti / Kaupunkiliikenne
Tampereen kaupunki, Liiketoiminta, Tampereen Kaupunkiliikenne Liikelaitos

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.1.2021

Tampereen Kaupunkiliikenne Liikelaitos tuottaa korkealuokkaisia seudullisia joukkoliikennepalveluja kestävän kehityksen mukaisesti, joustavasti, taloudellisesti ja turvallisesti. Meillä työskentelee yli 300 linja-autonkuljettajaa, noin 20 kalustoalan ammattilaista teknisessä tiimissä sekä kymmenkunta henkilöä esimies- ja muissa hallinnon tehtävissä.

Haemme johdon assistenttia toimimaan monipuolisissa liikelaitoksen hallinnon työtehtävissä.

Assistentin tehtävä muodostuu TKL:n ja Nyssen yhteisten allianssitointojen sihteerin töistä, joihin kuuluu muun muassa esitys- ja tiedotusmateriaalien valmistelua, kokousten järjestämistä, pöytäkirjojen tekoa, tietojen tallettamista sekä kehitysprojektien parissa työskentelyä. Assistentti voi osallistua oman osaamisen mukaan myös muihin Liikelaitoksen hallinnon tehtäviin kuten arkistointiin ja viranhaltijapäätösten valmisteluun.

Tehtävä voi sisältää työskentelyä sekä TKL:n että Nyssen toimitiloissa.

Tehtävä on määräaikainen sijaisuus.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva korkeakoulutukinto tai vähintään soveltuva ammattitutkinto.

Tehtävä edellyttää Office ohjelmien hyvää hallintaa.

Eduksi katsotaan kokemus Tampereen kaupungin tietojärjestelmistä ja kokemusta esitysmateriaalien ja raporttien laadinnasta. Kokemus sihteerin tehtävistä katsotaan myös eduksi. Toivomme oma-aloitteista työotetta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja.

Lisätietoja tehtävästä antavat Pekka Pirhonen, puh. 0400 172 328 ja Matleena Kallio, puh. 040 159 7591.
Sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@tampere.fi.

Hakuaika päättyy 22.1.2021.

Hakeminen Kuntarekryn kautta ja ohjeet hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html.
Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, hr.pirkanmaa@monetra.fi

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja tehtävästä antavat Pekka Pirhonen, puh. 0400 172 328 ja Matleena Kallio, puh. 040 159 7591.
Sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@tampere.fi.