(Poistunut julkaisusta)

Johdon assistentti HUS Tietohallinto (190001UX)
HUS

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.8.2019

Hae meille, jos haluat työskennellä ICT-alan näköalapaikalla.

HUS Tietohallinto on HUSin tulosalue ja se toimittaa tietojärjestelmä-, tietotekniikka- ja viestintätekniikkapalveluita sekä tietotekniikan laitevuokrausta pääsääntöisesti HUS kuntayhtymälle, kuntayhtymän yhteistyökumppaneille sekä tytär- ja osakkuusyhteisöille. HUS Tietohallinnon liikevaihto on 165 milj. euroa ja sen palveluksessa on 360 IT-alan huippuammattilaista. HUS Tietohallinto on aktiivinen toimija, joka kehittää ja ottaa käyttöön uusia innovaatioita terveydenhuollon toimialalla.

Haemme johdon assistenttia määräaikaiseen tehtävään äitiysvapaan sijaiseksi 31.10.2020 asti Johdon ja hallinnon vastuuyksikköömme.

Johdon assistenttina toimit monipuolisissa tehtävissä johdon ja hallinnon päivittäisen toiminnan tukena. Tehtäviisi kuuluu hallinnollisten asioiden valmistelu-, sihteeri- ja erilaiset yhdyshenkilötehtävät kuten aineistojen keruu, tuottaminen ja raportointi, sopimuskäsittelyn hallinnolliset tehtävät sekä erilaisten tilaisuuksien ja kokousten järjestäminen. Toimit tulosalueen johtoryhmän ja yhteistyötoimikunnan sihteerinä. Tehtäviisi kuuluu myös tila-asioihin ja hankintoihin liittyviä tehtäviä.

Johdon assistenttina toimit neljän hengen Toimistopalvelut-tiimin tiiminvetäjänä ja jäsenenä. Toimistopalvelut-tiimi hoitaa monipuolisesti HUS Tietohallinnon toimistotehtäviä, kuten henkilöstöasioita, sopimusten käsittelyä, tila-asioita, tilauksia ja viestintätehtäviä. Tiiminvetäjänä vastaat tiimin työtehtävien ohjauksesta ja seurannasta.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää sinulta:

  • Asiakaskeskeistä ja positiivista palveluasennetta.
  • Hyviä tiiminveto- ja organisointitaitoja.
  • Kokemusta johdon assistentin tehtävistä tai vaativista assistentin tehtävistä.
  • Kokemusta viestintätehtävistä.

Koulutusvaatimuksena on soveltuva korkeakoulututkinto ja soveltuva kokemus tai soveltuva opistotutkinto ja soveltuva kokemus. Lisäksi edellytämme hyviä tietoteknisiä valmiuksia mm. MS Office -työkalut, oma-aloitteisuutta, hyviä vuorovaikutustaitoja ja yhteistyökykyä. Tehtävässä tarvitaan erinomaista suullista ja kirjallista suomen sekä hyvää englannin kielen taitoa. Muu kielitaito katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle itsenäisen ja vastuullisen työn, joustavan työajan sekä asiatuntevan ja mukavan työyhteisön, jossa pääset työskentelemään jatkuvasti kehittyvässä IT-organisaatiossa maan johtavalla erikoissairaanhoidon palvelujen tuottajalla. Hakijasta voidaan tämän suostumuksella tehdä turvallisuusselvitys.

Tervetuloa työkaveriksemme! Täytä sähköinen hakemus liitteineen hakuajan loppuun mennessä. Työ voi alkaa sopimuksen mukaan, mutta mielellään lokakuun 2019 aikana. Palkkaus on KVTES:n mukaisesti. Voit esittää oman palkkatoiveesi. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Hakukelpoisuus

Soveltuva korkeakoulututkinto ja soveltuva kokemus tai soveltuva opistotutkinto ja soveltuva kokemus.

Edellytämme asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa, ja terveydenhuollon toimintayksiköissä työskentelevältä terveydentilan selvitystä keuhkotuberkuloosista.

Kohteen aloituspäivämäärä: 1.10.2019 Lopetuspäivätavoite: 31.10.2020
Ensisijainen sijainti: Helsinki-Paciuksenkatu 25, Gradus, Helsinki
Organisaatio: 7400 HUS Tietohallinnon johto ja hallinto
Työsuhteen tyyppi: Määräaikainen
Työpaikan tyyppi: Vakio
Aikataulu: Kokopäiväinen
Työvuoro: kokopäivätyö
Noudatettava työ- tai virkaehtosopimus: KVTES

Yhteystiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa hallintopäällikkö Jaana Lehtimäki, puh. 040 837 3096, maanantaina 19.8.2019 klo 14-16 ja torstaina 22.8.2019 klo 14-16.

Hakuaika päättyy: 4.9.2019