(Poistunut julkaisusta)

Johdon assistentti - Helsinki
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.6.2018
Positiiviselle ja oma-aloitteiselle johdon assistentille paikka tarjolla Helsingissä!  Etsimme asiakasyrityksellemme assistenttia määräaikaiseen työsuhteeseen. Työn aloitus on heinäkuun lopulla ja sopimus tehdään vuoden 2018 loppuun. Mahdollinen jatko täsmentyy myöhemmin.

Tehtävän kuvaus

Johdon assistentti toimii johtoryhmän assistenttina, sekä avustaa myös yleisissä toimistotehtävissä. Monipuoliseen tehtävään kuuluu mm. erilaisten tilaisuuksien ja kokousten järjestämistä, kalenterinhallintaa, sisäistä tiedottamista, sopimusten hallinnointia, arkistointia, juoksevien asioiden hoitoa sekä yhteyshenkilönä toimimista eri tahoihin päin. Työhön liittyy sekä vaativampia osa-alueita että rutiiniluontoisempia tehtäviä.

Toivomme sinulta

Edellytämme hakijoilta tehtävään soveltuvaa koulutusta sekä muutaman vuoden kokemusta vaihtelevista assistentin tehtävistä. Odotamme ajan tasalla olevia IT –taitoja, kuten hyvää MS Officen hallintaa sekä kykyä omaksua uusia järjestelmiä. Suomen kielen lisäksi tulet toimeen englannin kielellä, ruotsin taito on eduksi. Tehtävään valittavalta henkilöltä toivomme hyvää asioiden organisointikykyä sekä kykyä ennakoida asioita ja pitää asiat järjestyksessä. Sinulla on erinomaiset yhteistyö- ja viestintätaidot ja kommunikoit sujuvasti eri sidosryhmien edustajien kanssa. Arvostamme tarkkaa ja järjestelmällistä työotetta sekä itsenäistä vastuunkantoa omista tehtävistä. Erityisesti arvostamme avointa mieltä ja joustavaa ja tekevää asennetta. Toivomme myös positiivisuutta ja tiimihenkisyyttä!   Tarjoamme sinulle monipuolisen työn vakavaraisessa organisaatiossa ja näköalapaikan mielenkiintoiseen toimialaan, sekä mukavan ja ammattitaitoisen työyhteisön tuen työllesi. Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Heidi Martiala-Welin, puh. 030 6090 524 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi. Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen mahdollisimman pian, viimeistään 18.6.2018 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.