(Poistunut julkaisusta)

Johdon assistentti - Helsinki
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.5.2018
Etsimme Helsingin keskustassa sijaitsevalle asiakasyrityksellemme organisointitaitoista, ulospäinsuuntautunutta ja muutaman vuoden kokemusta omaavaa johdon assistenttia. Työsuhde on aluksi määräaikainen joulukuun 2018 loppuun asti, mutta jatko on mahdollinen.      Johdon assistentti avustaa useampia henkilöitä ja työtehtävät ovat hyvin monipuolisia. Toimenkuvaan kuuluvat mm.
  • proaktiivinen kalenterien hallinta
  • tapaamisten koordinointi ja sopiminen
  • tapahtumajärjestelyt
  • matkajärjestelyiden koordinoiminen
  • aulan ja vastaanoton satunnainen avustaminen
  • muut hallinnolliset tehtävät sekä muiden tiimiläisten avustaminen

Odotamme sinulta

tehtävään soveltuvaa koulutusta (esimerkiksi HSO), erinomaista suomen ja englannin kielen hallintaa, sujuvia IT-taitoja sekä kykyä ja halua työskennellä aidosti kansainvälisessä työympäristössä, erilaisten ihmisten parissa. Etsimämme henkilö on positiivinen ja palvelualtis johdon assistentti, joka osaa toimia sekä itseohjautuvasti että myös sujuvasti osana tiimiä. Työtehtävässä menestyminen ja viihtyminen edellyttää kunnianhimoista, joustavaa ja motivoitunutta työskentelyotetta sekä kykyä organisoida samanaikaisesti useita asioita.

Tarjoamme sinulle

mielenkiintoisen näköalapaikan kansainväliseen yritykseen, mahdollisuuden kehittää itseään sekä työhönsä sitoutuneet, sosiaaliset ja mukavat työkaverit. Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislalta Janica Weintraub, puh. 043 8200 512 torstaina 17.5 klo 14-15 tai maanantaina 21.5 klo 10-11. Jätä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen pian, mutta viimeistään tiistaina 1.6.2018 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi. Etenemme rekrytointiprosessissa jo hakuaikana.