(Poistunut julkaisusta)

Johdon assistentti - Helsinki - Helsinki
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.2.2018
Etsimme Helsingin keskustassa sijaitsevalle asiakasyrityksellemme organisointitaitoista, ulospäinsuuntautunutta ja muutaman vuoden kokemusta omaavaa johdon assistenttia. Työsuhde on aluksi määräaikainen joulukuun 2018 loppuun asti, mutta jatko on mahdollinen.   Johdon assistentti avustaa useampia henkilöitä ja työtehtävät ovat hyvin monipuolisia. Toimenkuvaan kuuluvat mm.
  • proaktiivinen kalenterien hallinta
  • tapaamisten koordinointi ja sopiminen
  • tapahtumajärjestelyt
  • matkajärjestelyiden koordinoiminen
  • muut hallinnolliset tehtävät sekä muiden tiimiläisten avustaminen

Odotamme sinulta

tehtävään soveltuvaa koulutusta (esimerkiksi HSO), erinomaista suomen- ja englannin kielen hallintaa, sujuvia IT-taitoja sekä kykyä ja halua työskennellä aidosti kansainvälisessä työympäristössä, erilaisten ihmisten parissa. Etsimämme henkilö on positiivinen ja palvelualtis johdon assistentti, joka osaa toimia sekä itseohjautuvasti että myös sujuvasti osana tiimiä. Työtehtävässä menestyminen ja viihtyminen edellyttää kunnianhimoista, joustavaa ja motivoitunutta työskentelyotetta sekä kykyä organisoida samanaikaisesti useita asioita.

Tarjoamme sinulle

mielenkiintoisen näköalapaikan kansainväliseen yritykseen, mahdollisuuden kehittää itseään sekä työhönsä sitoutuneet, sosiaaliset ja mukavat työkaverit. Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislalla Janica Weintraub, etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi tai 043 8200 512. Jätä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen pian, mutta viimeistään sunnuntaina 4.3.2018, Kaislanet-palveluun. Etenemme rekrytointiprosessissa jo hakuaikana.