(Poistunut julkaisusta)

Johdon assistentti / hankeassistentti
Haaga-Helia ammattikorkeakoulu Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.12.2018

Haaga-Helia tarjoaa dynaamisen ja kansainvälisen toimintaympäristön, innostuneen työilmapiirin ja hyvät mahdollisuudet itsensä kehittämiseen.

Haemme nyt positiivista ja oma-aloitteista johdon assistenttia/hankeassistenttia Liiketalouden yksikköön kolmen hengen assistenttitiimiin. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja aloitus on sopimuksen mukaan. 

Johdon assistentin tehtävässä yhdistyy monipuolisesti yksikön, sen koulutusten ja kehittämishankkeiden tukeminen sekä yksikön sisäisen ja ulkoisen viestinnän kehittäminen. Assistentin tehtäviin kuuluvat koulutusjohdon tukeminen, erityisesti International Business-ohjelman tuki sekä monipuoliset muut assistentin tehtävät kuten erilaiset tapahtuma- ja kokousjärjestelyt, muistioiden kirjoittaminen, esitysmateriaalien valmistelu, laskujen tarkastus ja tiliöinti. Viestintä on tehtävässä isossa roolissa. Assistentille kuuluu myös Liiketalouden yksikön hankkeiden tuki sisältäen projektien hallinnointia, kokousjärjestelyitä, viestintää, arkistointia, tapahtumien järjestelyä ja hankkeen budjetin hallintaa.

Haettavalla henkilöllä on assistentin tehtäviin soveltuva koulutus, kokemusta assistentin työstä sekä erinomainen englannin kielen taito. Muu kielitaito, erityisesti espanjan kieli, katsotaan eduksi. Hakemamme henkilö toimii sujuvasti virtuaalisesti ja digitaalisissa kanavissa. Lisäksi palveluasenne ja monipuolinen ohjelmistojen hallinta ovat olennaisia edellytyksiä. Työsuhteen ehtojen osalta noudatamme yksityistä opetusalaa koskevaa työehtosopimusta.

Lisätietoja tehtävästä antaa vararehtori, johtaja Minna Hiillos, p. +358 50 583 9521, 2.1. klo 14 - 15 ja 15.1. klo 15 - 16.

Hae tehtävää viimeistään 18.1.2019.