(Poistunut julkaisusta)

Johdon assistentti, Etelä-Karjalan Osuuskauppa
Etelä-Karjalan Osuuskauppa, konttori

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.7.2018

Etelä-Karjalan Osuuskauppa, Eekoo toimii Etelä-Karjalassa 11 kunnan alueella. Eekoo on voimakkaasti kehittyvä palvelualan yritys, joka tarjoaa omistajilleen edullisia ja luotettavia kauppapalveluja sekä antaa ostojen keskittämisestä Bonusta. Toimialojamme ovat päivittäis- ja käyttötavarakauppa, ABC-liikennemyymälätoiminta, matkailu- ja ravitsemispalvelut sekä autokauppa. Eekoon palveluksessa on noin 1000 iloista, eteläkarjalaista palvelualan ammattilaista.

Haemme johdon assistenttia Eekoon konttorille Lappeenrantaan. Tehtävänäsi on mm. toimia toimitusjohtajan ja johtoryhmän assistenttina, vastata erilaisten kokouksien ja tilaisuuksien käytännön organisoinnista sekä olla mukana Eekoon viestinnän tuottamisessa. Kokoat erilaisia esityksiä ja raportteja johtoryhmän ja hallinnon kokouksiin sekä osallistut erillisprojekteihin ja työryhmiin.

Tarjoamme Sinulle haasteellisen, monipuolisen ja itsenäisen tehtäväkokonaisuuden nykyaikaisessa ja jatkuvasti kehittyvässä yrityksessä. Lisäksi pääset nauttimaan S-ryhmän ja Eekoon erinomaisista henkilöstöeduista ja Eekoon hyvästä työilmapiiristä.

Odotamme Sinulta kykyä itsenäiseen työskentelyyn, hyviä yhteistyötaitoja, joustavuutta sekä hyvää organisointikykyä. Edellytämme aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä sekä tehtävään soveltuvaa koulutusta. Arvostamme erinomaisia suullisia ja kirjallisia vuorovaikutustaitoja, ymmärrystä talouden tunnuslukujen perusteista sekä hyvää englannin kielen taitoa. Hallitset hyvin MS Office -ohjelmat ja tietotekniset valmiutesi ovat hyvät.

Lisätietoja tehtävästä antaa 13.7. asti henkilöstö- ja viestintäpäällikkö Päivi Jäkälä, puh. 010 7620 024 tai paivi.jakala@sok.fi ja 16.7. alkaen talousjohtaja Annastiina Tiainen, puh. 010 7620 014 tai annastiina.tiainen@sok.fi.

Täytä sähköinen hakulomake osoitteessa: https://psycon.rekrytointi.com/paikat/?o=A_RJ&jgid=1&jid=791&lang=fi