(Poistunut julkaisusta)

Johdon assistentti - Espoo
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.5.2018
Oriola tarjoaa palveluita terveydenhuollon toimijoille, jotka haluavat menestyä Pohjoismaissa. Oriola panostaa pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin ja laajaan palveluvalikoimaan kattaen lääkejakelun, terveydenhuollon kuluttajatuotteet sekä muut räätälöidyt palvelut. Oriola Finland on osa suomalaista Oriola-konsernia. Yhdistämme kuluttajat ja lääkeyritykset ainutlaatuisella tavalla. Avaamme lääkeyrityksille tehokkaan pääsyn markkinoille ja edistämme ihmisten hyvinvointia varmistamalla, että lääkkeet, terveydenhuollon kuluttajatuotteet ja palvelut toimitetaan turvallisesti ja asiakasystävällisesti. Oriola-konsernin liikevaihto vuonna 2017 oli 1,5 miljardia euroa ja henkilöstön määrä n. 2 600 henkilöä. Oriola Oyj on listattu NASDAQ OMX Helsinki Oy:n päälistalla. Lisätietoja: www.oriola.com    Oriola Oyj hakee yhteistyössä kanssamme johdon assistenttia konsernihallintoon Espoon Mankkaalle.    

Tehtäviisi kuuluvat

Tehtävässäsi tuet talous- henkilöstö-, tietohallinto-, viestintä-, laatu- sekä lakiasianjohtajia. Huolehdit heidän kokous- ja matkajärjestelyistään kokonaisvaltaisesti. Lisäksi tulet vastaamaan myös erilaisten tilaisuuksien ja tapahtumien järjestelyistä, esim. yhtiökokous. Tehtäviisi kuuluu myös avustavia HR -vastuita, esim. merkkipäivälahjat ja ansiomerkit, konsernin käyntikorttien hallinnointi sekä työhyvinvointiin liittyvien koulutusten ja tilaisuuksien järjestelyt.

Tehtävä edellyttää

Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus, mielellään tradenomi tai HSO-sihteeri sekä useamman vuoden työkokemus monipuolisista assistentin tehtävistä. Tehtävä edellyttää englannin kielen sujuvaa osaamista sekä suullisesti että kirjallisesti, muu kielitaito katsotaan eduksi. Hallitset MS Office -ohjelmistot hyvin.  Sinulta on aktiivinen ote ja olet tottunut työskentelemään itsenäisesti ja oma-aloitteisesti. Työtavaltasi olet organisointikykyinen ja järjestelmällinen sekä osaat priorisoida asioita myös kiireen ja paineen alla.  

Persoonaltasi olet

palveluhenkinen, ulospäin suuntautunut ja muiden kanssa helposti toimeen tuleva. Viihdyt aidosti johdon assistentin roolissa johdon tukena. Nopea tilanteisiin reagointi, vuorovaikutus- ja verkostoitumistaidot sekä käytännönläheisyys ovat myös luontaisia ominaisuuksiasi.   Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan seniorkonsultti Marjaana Merikanto, puh. 030 6090 504 Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 21.5.2018 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi. Käsittelemme hakemuksia koko hakuajan. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Toivottu aloitus tehtävässä on viimeistään heti elokuun alussa.