(Poistunut julkaisusta)

Johdon assistentti / digitaalisen markkinoinnin osaaja
Taitokaari Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.8.2018

Haemme Taitokaari Oy:lle johdon assistenttia / digitaalisen markkinoinnin osaajaa vakituiseen, kokopäiväiseen työsuhteeseen osaksi osaavaa ja motivoitunutta työyhteisöä. Avustat yleisissä tehtävissä ja huolehdit toimiston toimivuudesta. Päivität verkkosivuja, luot uutiskirjeitä ja vahvistat sosiaalisen median (Facebook, LinkedIn, Instagram, Youtube) näkyvyyttä. Olet osa ammattitaitoista tiimiä, jossa opit uutta ja voit myös antaa oman panoksesi Taitokaari Oy:n kehitykseen.

Odotamme sinulta vähintään 3-5 vuoden kokemusta vastaavista tehtävistä, hyviä IT-taitoja sekä sopivaa kaupallista koulutusta. Olet aktiivinen ja oma-aloitteinen ammattilainen, joka pitää langat käsissään myös kiiretilanteissa. Haluat ottaa vastuuta ja kehittyä tehtävässäsi. Sinulla on visuaalista silmää ja omaat hyvät viestintä- ja vuorovaikutustaidot sekä suomeksi että englanniksi. Ruotsin kielen taito on tehtävässä eduksi.

Tarjoamme vakituisen työsuhteen kasvuhakuisen organisaation motivoituneessa työyhteisössä. Saat myös mahdollisuuden kehittää työtäsi vahvuuksiesi ja kiinnostuksen kohteidesi mukaan. Sinua odottavat mukavat työkaverit, toimiva työyhteisö sekä viihtyisät toimitilat Helsingin keskustassa hyvien liikenneyhteyksien varrella.

Mikäli tunnistit itsesi hakutekstistä, hae paikkaa pikaisesti lähettämällä hakemuksesi ja CV sähköpostilla markus.saikku@taitokaari.fi, kuitenkin viimeistään 17.9.2018 kello 12:00 mennessä.

Lisätietoja antaa Markus Saikku, Taitokaari Oy, puh. 0400 774 775, sähköposti: markus.saikku@taitokaari.fi. Kyselyt tehtävästä tiistaisin klo 8-10, keskiviikkoisin klo 11-13 ja torstaisin klo 15-17.