(Poistunut julkaisusta)

Johdon assistentti, BST-Arkkitehdit Oy (Tampere)
Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.1.2021

Asiakkaamme BST-Arkkitehdit Oy on kasvava ja dynaaminen, uusinta teknologiaa hyödyntävä arkkitehtitoimisto. Yritys työllistää noin 40 alansa ammattilaista - kokeneista arkkitehdeista nuorempiin, innovatiivisiin osaajiin. He suhtautuvat arkkitehtuuriin intohimoisesti huomioiden tilaajan tavoitteet ja toiveet, ja ovat suunnitelleet merkittäviä uudis- ja peruskorjauskohteita ympäri Suomea. Yrityksen toimipiste sijaitsee Tampereen ydinkeskustassa, Finlaysonin alueella. 

Lue lisää: www.bst-ark.fi


Haemme nyt asiakkaallemme äitiysloman sijaisuuteen aktiivista ja reipasta

JOHDON ASSISTENTTIA.


Johdon assistenttina työskentelet yhteistyössä yrityksen johdon ja henkilöstöasiantuntijan kanssa moninaisissa tehtävissä. 

Työnkuvaasi sisältyvät: 

  • taloushallinnolliset tehtävät, mm. laskutus, ostolaskujen käsittely, talousraporttien seuranta sekä yhteydenpito asiakkaisiin
  • yleiset toimistorutiinit, mm. tarvikehankinnat ja kokousjärjestelyt 
  • projektinhallintaan liittyvät tehtävät, mm. asiakastietojen ylläpito, tarjousten ja sopimusten valmistelu sekä viimeistely johdon tukena
  • avustavat markkinoinnin ja viestinnän tehtävät, mm. some- ja nettisivujen ylläpito ja kehitys 
  • tehtäviin liittyvät kehityshankkeet

Etsimme pitkäjänteistä, yhteistyötaitoista ja oma-aloitteista tekijää, jolla on hyvät organisointitaidot. Toivomme hakijalta hyviä tietoteknisiä taitoja (Microsoft 365, Visma Severa, Wordpress) ja työhön soveltuvaa koulutusta (KTM, tradenomi). Eduksi katsomme myös aikaisemman työkokemuksen vastaavista tehtävistä. Hyvä englannin kielen taito on välttämätön työn hoitamisen kannalta.

Asiakkaamme tarjoaa sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen työnkuvan, jossa pääset kehittämään itseäsi ja koko yrityksen toimintaa. Menestyksesi tueksi saat ammattitaitoisen, aktiivisen ja mukavan työyhteisön. Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan alkuvuoden aikana, palkkaus on neuvoteltavissa. 

Kiinnostuitko tästä uramahdollisuudesta? Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ansioluettelon ja palkkatoiveen kera 17.1.2021 mennessä alla olevan linkin kautta. Voit myös soittaa meille ja kysyä lisätietoja!

Hakulomake: https://alenconsulting.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=683 

Lisätietoja tehtävästä antavat arkisin klo 8-16 rekrytoinnissa avustavat Alen Consulting Oy:n seniorikonsultit Nina Koskinen p. 050 555 0392 ja Elisa Häkli p. 044 740 4502.


Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme yhdistäneet osaajia ja yrityksiä jo vuodesta 1993 lähtien. Meidät tunnetaan tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina, mutta nykyään palvelemme asiakkaitamme joustavasti ja ketterästi kaikkialla Suomessa. Asiakkaitamme ovat niin suuret valtakunnalliset kuin pienet paikallisetkin yritykset. Kuuntelemme ja ymmärrämme asiakkaitamme, viestimme työnantajamielikuvaa vahvistaen ja palvelemme täydellä sydämellä. www.alenconsulting.fi.