(Poistunut julkaisusta)

JOHDON ASSISTENTTI ACADEMIC WORKILLE KEILARANTAAN
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.2.2019
Etsimme nyt johdon assistenttia Espoon toimistollemme Branch Managerimme Henni Törnblomin työpariksi. Tarjoamme sinulle vastuulliset ja monipuoliset työtehtävät, jonka lisäksi työskentely kasvuyrityksessä takaa, että et koe kahta samanlaista työpäivää! Meillä saat ympärillesi kannustavan työyhteisön, jossa voit kasvaa, mokata ja oppia. Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden löydyttyä!
KUVAUS
Koko Academic Workin lävistää välittävä, kunnianhimoinen ja humoristinen ilmapiiri, josta huokuu sekä kasvun nälkä, että toisistamme huolehtiminen.
Arvomme: Beat Yesterday, Share Energy ja Show Heart ovat läsnä kaikessa, mitä teemme ja miten huomioimme toisemme päivittäin.

Olemme laadukkaasti ja intohimolla palveleva nuoriin ammattilaisiin erikoistunut henkilöstövuokraus- ja rekrytointiyritys. Kasvumme on päätähuimaavaa ja tavoitteemme on vuoteen 2022 mennessä nostaa liikevaihtomme sataan miljoonan euroon. Suunta on oikea, sillä viime vuonna liikevaihtomme kasvoi upeat 47 % ja nykyään meitä on Suomessa jo yli 180 työntekijää.
TYÖNKUVA
Tehtävässä toimit Espoon toimiston vetäjämme Henni Törnblomin (Branch Managerin) sekä Espoon johtoryhmän tukena. Henni on työskennellyt Academic Workilla vuodesta 2012 lähtien ja viimeiset pari vuotta vetänyt uutta Keilarannan toimistoamme. Espoon johtoryhmä koostuu tällä hetkellä huikean vetäjämme lisäksi neljästä myynnin ja kolmesta rekrytoinnin esimiehestä.

Normaalia työpäivää on haastavaa kuvailla, sillä olet monessa mukana. Tehtävässä toimit osana Espoon johtoryhmää ja työtehtäviisi kuuluu muun muassa:


* Sisäinen viestintä: uutiset intrassa, sähköpostit & viestinnän visualisointi
* Branch Managerin kalenterinhallinta
* Agendojen valmistelu, muistiinpanojen laatiminen ja huolehtiminen siitä, että sovitut toiminnat tapahtuvat aikataulussa
* Virkistyksen järjestäminen omalle tiimille sekä koko toimiston epäsäännöllisen säännöllinen yllättäminen
* Edeltävän viikon tulosten päivitys maanantaiaamun palaveriin viikonloppuisin lauantaina (tehtävään kuluu n. 1-2h)
* Toimistoa osallistavien tapahtumien suunnittelu ja järjestäminen (esim. kesäpäivät, kick off)
* Yleiset hallinnolliset tehtävät johtoryhmän arjen sujuvoittamiseksi


TARJOAMME


* Paikan voimakkaasti kasvavassa yrityksessä
* Kannustavan ja energisen työyhteisön, jossa arvot näkyvät jokapäiväisessä arjessa
* Vastuullisen roolin, jossa voit laajasti vaikuttaa oman työsi sisältöön ja kehittämiseen
* Erinomaiset henkilöstöedut: Tarjoamme kattavat henkilöstöedut, kuten lounas- ja liikuntasetelit, palkallinen lisälomaviikko vuosittain, joustavat työajat sekä erilaisia tapahtumia ja konferenssimatkoja kollegoiden kanssa!


Emme mikromanageeraa, vaan annamme ansaitusti vastuuta ja tuemme tarvittaessa matkan varrella. Palautetta jaetaan avoimesti, usein ja molempiin suuntiin, sillä kokemuksemme kertoo, että se on avain niin kehittymisen kuin viihtyvyydenkin kannalta.
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Etsimällämme henkilöllä on rautaiset priorisointitaidot, sekä järjestelmällinen ja tehokas ote työhön. Olet vastuuntuntoinen, itseohjautuva ja organisointitaitosi ovat vailla vertaa.
Tartut työhön oma-aloitteisella ja ratkaisukeskeisellä asenteella. Suhtaudut joustavasti ja positiivisesti erilaisia työtehtäviä ja projekteja kohtaan, niin pieniä kuin laajempiakin.

Tämän lisäksi sinulla on:


* Tehtävään soveltuva koulutus
* Noin vuoden työkokemus vastaavista tehtävistä
* Aikaisempaa työkokemusta isompien projektien suunnittelusta ja organisoinnista kokonaisvaltaisesti
* Hyvät Excel ja PowerPoint - taidot
* Sujuva englannin ja suomen kielen osaaminen
* B-ajokortti


Eduksi katsotaan myös, jos sinulla on aiempaa työkokemusta luottamuksellisen tiedon kanssa työskentelystä. Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden löydyttyä!

Aloitus: Sopimuksen mukaan

Työmäärä: Kokoaikainen

Kesto: Vakituinen

Paikka: Keilaranta 5, Espoo

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 20.2.2019

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Otamme yhteyttä haussa etenevien henkilöiden suosittelijoihin hakuprosessin aikana. Lisääthän suosittelijoidesi selkeät yhteystiedot jo hakuvaiheessa CV:seesi tai hakemukseesi. Hakemaan pääset alta kohdasta Hae työpaikkaa. Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen
talentacquisitionhel@academicwork.fi.
Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme
https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi
MUUTA TIETOA
Me olemme energinen porukka, jolla riittää kunnianhimoa! Haluamme jatkuvasti kehittyä ja olla aina entistä parempia. Mikäli kaipaat työtä, joka haastaa sinua joka päivä sekä upeaa työyhteisöä, joka tukee ja innostaa sinua menestymään - me tarjoamme sinulle kodin. Academic Work on Home of The Young Professionals. Tutustu meihin lisää kotisivuiltamme kohdasta meistä. Sivulta löydät työntekijäesittelyjä, lisätietoja yrityksemme arvoista sekä kuvia ja videoita.