(Poistunut julkaisusta)

Javascript ja/tai PHP kehittäjä
Visma Software Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.12.2018
Etsimme sovelluskehittäjää ketterään tiimiimme Vismalle työskentelemään Movenium tuotteen kanssa. Roolissa pääset keskittymään joko javascriptiin (ember.js), PHP-kehitykseen tai molempiin. Lisäksi pääset käyttämään uusimpia pilviteknologioita tietokantapalveluista dockeriin.

Visma Moveniumilla on jo yli 10 vuoden historia johtavana saas-toimittajana työajan- ja projektiseurannan sovelluksissa Suomessa ja Ruotsissa. Yhtiö on keskittynyt erityisesti rakennusalaan ja viimevuosina toiminta on laajentunut useille uusille toimialoille. Asiakkaisiimme kuuluukin useita pohjoismaiden suurimpia yrityksiä. Kehitämme paraikaa jo neljännen sukupolven ratkaisua. Käytössämme on modernit, ketterät työkalut ja noudatamme asiakaslähtöistä “lean" sovelluskehitystä kahden viikon sprinteissä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta Javascript ja /tai PHP kehityskokemusta. Tietämys MySQL tai MongoDB tietokannoista sekä Ember, Angular tai React framework ovat plussaa. Tulevaisuudessa keskitymme myös keinoälyn kehittämiseen sovelluksemme tueksi. Meillä on myös erilaisia prototyyppejä antureilla tapahtuvasta seurannasta. Tiimimme on osa kansainvälistä Vismaa joka tarjoaa meille hyvän tuen parantaa myös sovelluksen non-functional laatua.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden toimia oman tuotteen kehittäjänä, jota voit viedä pitkäjänteisesti “seuraavalle tasolle". Vismassa suuren yrityksen hyödyt yhdistyvät pienen yrityksen hyviin puoliin; Meiltä löydät viihtyisän ja rennon työyhteisön, mahdollisuuden urakehitykseen kasvavassa kansainvälisessä organisaatiossa sekä uusimmat työvälineet.

Jos sinua kiinnostaa lähteä kehittämään kanssamme mobiilisovelluksia, pilvipalveluita ja IoT keinoäly -ratkaisuja lähetä hakemuksesi meille niin pian kuin mahdollista. Paikka täytetään kun sopiva hakija on löytynyt.

Työpisteesi sijaitsee joko Helsingin ydinkeskustassa tai Tampereella.

Lisätietoja työpaikasta antaa Markus Pohjola, markus.pohjola@visma.com, GSM 050 5824057.

Lähetä hakemuksesi ja liitä mukaan ansioluettelosi viimeistään 15.2.2019.