(Poistunut julkaisusta)

JavaScript Developer
Privanet Group Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.6.2018

Privanet Group Oyj on suomalainen, kotimaisten listaamattomien kasvuyritysten arvopapereiden välittämiseen ja yritysten rahoitusjärjestelyihin erikoistunut sijoituspalveluyritysryhmä.

Privanet Group Oyj:n strategiana on harjoittaa kannattavaa ja kasvavaa sijoituspalveluliiketoimintaa sekä kasvattaa edelleen listaamattomien yhtiöiden arvopapereiden tarjontaa ja kehittää jälkimarkkinapaikkaa vahvana toimijana Suomessa.

Kasvua tukeaksemme, haemme nyt tiimiimme JavaScript ohjelmoijaa kehittämään meidän ulkoisia ja sisäisiä järjestelmiä.

Asenne ratkaisee

Arvostamme erityisesti osaajaa, jolla on vähintään muutaman vuoden kokemus Web-kehityksestä JavaScript kielellä ja tahdot pysyä kehityksen kärjessä. Kokemus liiketoiminnan kehittämisestä katsotaan myös eduksi. Kokemustakin tärkeämpää meille on, että olet innokas oppimaan uutta ja itseohjautuva, vastuuntuntoinen tiimipelaaja.

Miksi juuri meille?

Meillä pääset vapaasti vaikuttamaan siihen, mille osa-alueelle haluat painottaa tekemisen: kasvun myötä meillä on alkamassa paljon uusia projekteja ja tähtäimessä myös Euroopan markkina. Meillä pääset valitsemaan omat työkalut ja jopa paikan, jossa haluat töitä tehdä. Ensisijainen toimipaikka on Helsinki ja muita vaihtoehtoja ovat Turku, Tampere ja Oulu.

Mikäli etsit yritystä, jossa on aidosti suora ja avoin kulttuuri ilman ylimääräisiä hierarkioita, saatat olla etsimämme henkilö!

Mikäli kiinnostuit, lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveen kera mahdollisimman pian, mutta viimeistään 22.6.2018. Haastattelemme ehdokkaita jo hakuaikana. Toteutamme rekrytoinnin yhteistyössä Barona IT:n kanssa.

Lisätietoja antaa Jesse Heinonen, Consultant, IT Talent Acquisition puhelimitse +358 50 441 8566 tai sähköpostitse jesse.heinonen@barona.fi.