(Poistunut julkaisusta)

#javamestari - Likeit Solutions Oy
Suomen Henkilöstötalo

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.1.2019

Likeit Solutions on jo vuosia erityisesti henkilöstöpalvelualan vaativien henkilöstöhallinnon ja tehtävien hallinnan ratkaisuihin erikoistunut yritys. Tuotteistamme löytyvät valmiit, laajat liiketoiminta- ja toimialakohtaiset ratkaisut, joihin lisätään tarvittaessa asiakaskohtaiset toiminnallisuudet. Toiminta on vakavaraista ja kasvu hallittua.

Hyppää mukaan ohjelmointitiimiimme, sillä kaipaamme uutta tyyppiä kasvamaan kanssamme. Oletko meidän seuraava #javamestari, joka ratkoo asiakkaidemme ongelmia?

Olemme firma, joka mahdollistaa asiakkaidemme liiketoiminnan kehittymisen omalla asiantuntevalla panoksellamme. Tarjolla olevat työtehtävät liittyvät laajojen Java / J2EE -teknologiaan pohjautuvien web-palveluidemme kehittämiseen. Työtehtävät ovat monipuoliset ja asiakkaidemme vaihtelevat tilanteet pitävät huolen mielekkäistä hommista myös tulevaisuudessa.

Meille on tärkeää, että työntekijämme viihtyvät töissä, joten organisaatiomme on matala, palkkamallimme kannustava ja bonusjärjestelmämme toimiva. Toimistomme sijaitsee Leppävaarassa ja tilamme ovat uudet sekä toimivat.

Sinä puolestasi saat olla työskentelytavoiltasi yksinäinen susi tai asiakasrajapinnassa viihtyvä sosiaalinen hyrrä, kunhan seuraavat lyhenteet soittavat sinulla kelloja: HTML, CSS, JavaScript, JSP ja PostreSQL. Intohimosi saa olla front, back tai fullstack, sillä tehtävä muokkautuu oman osaamisesi mukaan. Toivomme kuitenkin, että olet innostunut oppimaan uutta ja annammekin sinulle tähän täyden tukemme.

Mikäli tunnistit itsesi kuvauksesta, hae paikkaa pikaisesti Suomen Henkilöstötalon sähköisen hakujärjestelmän kautta tai lähettämällä hakemuksesi ja CV:si sähköpostilla tyonhaku@henkilostotalo.fi. CV:nä hyväksymme myös hyvin täytetyn LinkedIn-profiilin.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten älä epäröi, vaan hae tehtävään nyt. Työ voi kuitenkin alkaa, kun sinulle parhaiten sopii.

Lisätietoja tehtävästä tarjoaa henkilöstökonsultti Jenni Räikkönen, p. 010 2036 523 / jenni.raikkonen@henkilostotalo.fi. Kyselyt tehtävästä 7.1. alkaen.

Tiedätkö jonkun, joka soveltuisi juuri tähän työtehtävään? Vinkkaa hänestä meille ja voit samalla itse tienata! Tämän työpaikkailmoituksen vinkkipalkkio on 500 euroa.

Voit vinkata osoitteessa: http://henkilostotalo.fi/tyonhakija/vinkkipalkkio/