(Poistunut julkaisusta)

Java/Full-Stack -osaajia
Digia Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.8.2020

Etsimme Helsinkiin, Tampereelle ja Jyväskylään nohevia 

JAVA/FULL-STACK-OSAAJIA

kehittämään palveluitamme ketterissä tiimeissä ja moderneilla työkaluilla DevOps-kulttuurin hengessä. 

Tässä roolissa pääset itse vaikuttamaan toimenkuvaasi ja voimme tarjota sinulle monipuolisesti projekteja aina tietoturvallisesta tekemisestä ja erilaisista verkkopalvelutoteutuksista IoT-ratkaisuihin ja suurten asiakkaiden operatiivisiin järjestelmiin.

Sinulla on kyky ja halu ratkaista kompleksisiakin kokonaisuuksia laadukkaasti toimiviksi toteutuksiksi yhteistyössä tiimin asiantuntijoiden ja asiakkaan kanssa. Sinulla on kokemusta toimimisesta IT-alan projekteista, Java-ohjelmointikielestä ja sen yleisimmistä frameworkeista, moderneista Javascript-tekniikoista tai verkkopohjaisista käyttöliittymätoteutuksista. Arvostamme myös Azure-, AWS-, Docker- ja Kubernetes -osaamista. 

Olet ketterien menetelmien asiantuntija ja kykenet toimimaan sujuvasti itseohjautuvassa tiimissä edistäen projektin tavoitteiden toteutumista sovitun mukaisesti. Usein relaatiotietokantojen päälle tehtävien toteutusten vuoksi tietokanta- ja SQL-kielen osaamisesta on hyötyä. 

Toimiminen tietoturvallisissa hankkeisissa edellyttää Suomen kansalaisuutta ja henkilöille tullaan teettämään asiakkaiden toimesta perusmuotoinen henkilöturvallisuusselvitys. Edellytämme myös sujuvaa suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Menestyt tehtävässä, jos sinulla on

  • palava halu oppia uutta ja jakaa tietoa työkavereillekin
  • tunnet suurimman osan seuraavista: Java, DevOps, Jenkins, Git, Scrumban, Chef, Docker, Javascript, React, ReactJS, Reagent, NodeJS, Bootstrap, HTML5, CSS3, Robot Framework
  • sinulla on rohkeutta ilmaista mielipiteesi sekä uskallusta kysyä ja kyseenalaistaa
  • työskentelet itseohjautuvasti ja samalla tiimityöskentelytaitosi on huippuluokkaa 

Digialla oppiminen on yksi keskeisistä kulttuuriperiaatteistamme. Meillä jokainen on Senior Trainee, olit sitten vastavalmistunut tai kokenut kehittäjä. Uskomme, että jokaisella on osaamista jaettavaksi muille, mutta kukaan ei ole koskaan valmis. Työkavereiden auttaminen on meillä tärkeää, joten toivomme positiivista asennetta ja tiimihenkisyyttä. 

Tarjoamme joustavat työajat ja hyvät työsuhde-edut sekä tietenkin mahtavat työkaverit, joiden kanssa opiskellaan uutuuksia Mob Programming -hengessä.

Voimme rakentaa monenlaisia polkuja urallesi ja yksilölliselle kehittymisellesi. Digiassa on jo lähes 1300 kollegaa ja satoja asiakkaita, joiden kanssa oppia ja kehittyä. Asiakkuudet useilta eri toimialoilta takaavat lukemattomia mahdollisuuksia rakentaa yhdessä digitaalisuutta, joka toimii ja tuntuu. 

Hakuaika päättyy 30.9.2020, mutta käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Mikäli sinulle heräsi kysyttävää tehtävästä tai työskentelystä meillä, vastaamme niihin mielellämme: 

Helsinki: Ilja Kovanen, p. 040-5504003 tai sähköposti: ilja.kovanen(at)digia.com.

Jyväskylä: Anssi Ylönen, p. 050-3843771 tai sähköposti: anssi.ylonen(at)digia.com

Tampere: Jarno Teivas, p. 050-5724491 tai sähköposti jarno.teivas(at)digia.com