(Poistunut julkaisusta)

Java/Full-Stack osaaja
Digia Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.7.2020

Etsimme Helsinkiin, Tampereelle ja Jyväskylään nohevia Java/Full-Stack-osaajia!

Kehitämme palvelujamme ketterissä tiimeissä ja moderneilla työkaluilla DevOps-kulttuurin hengessä. Pääset itse vaikuttamaan toimenkuvaasi ja voimme tarjota sinulle monipuolisesti projekteja aina erilaisista verkkopalvelutoteutuksista IoT-ratkaisuihin ja suurten asiakkaiden operatiivisiin järjestelmiin.

Sinulla on kyky ja halu ratkaista kompleksisiakin kokonaisuuksia laadukkaasti toimiviksi toteutuksiksi yhteistyössä tiimin asiantuntijoiden ja asiakkaan kanssa. Pääset loistamaan erilaisten asiointipalveluiden projekteissa ja toteuttamaan esimerkiksi turvasektorilla toimivien asiakkaiden järjestelmiä. 

Sinulta löytyy kokemusta Java-ohjelmointikielestä ja sen yleisimmistä frameworkeista, moderneista Javascript-tekniikoista tai verkkopohjaisista käyttöliittymätoteutuksista. Arvostamme myös Azure, AWS, Docker ja Kubernetes osaamista. 

Olet ketterien menetelmien asiantuntija ja kykenet toimimaan sujuvasti itseohjautuvassa tiimissä edistäen projektin tavoitteiden toteutumista sovitun mukaisesti. Usein relaatiotietokantojen päälle tehtävien toteutusten vuoksi tietokanta- ja SQL-kielen osaamisesta on hyötyä. Osaat mahdollisesti vastata perimmäiseen kysymykseen: Emacs, Vim vai joku muu?

Oppiminen on yksi Digian keskeisistä kulttuuriperiaatteista. Kutsumme meillä jokaista Senior Traineeksi, oli sitten vastavalmistunut tai kokenut arkkitehti. Uskomme nimittäin, että jokaisella on osaamista jaettavaksi muille, mutta kukaan ei ole koskaan valmis, toivoisimmekin, että sinulta löytyy intohimoa ja halua oppia jatkuvasti uutta. Työkavereiden auttaminen on meille myös tärkeää, joten toivoisimme positiivista asennetta ja tiimihenkisyyttä. 

 Saat vapautta ja vastuuta eikä hartioidesi yli olla jatkuvasti kurkkimassa. Tarjoamme joustavat työajat ja hyvät työsuhde-edut sekä tietenkin mahtavat työkaverit, joiden kanssa opiskellaan uutuuksia Mob Programming -hengessä.

 Voimme rakentaa monenlaisia polkuja urallesi ja yksilölliselle kehittymisellesi. Meillä Digialla on jo lähes 1300 kollegaa ja satoja asiakkaita, joiden kanssa oppia ja kehittyä. Asiakkuudet useilta eri toimialoilta takaavat lukemattomia mahdollisuuksia rakentaa yhdessä digitaalisuutta, joka toimii ja tuntuu. Teemme uutta ja näytämme suuntaa sinne, minne maailma on menossa, teknologioiden ja ihmisten yhteispelillä.

Avainsanoja: Java, DevOps, Jenkins, Git, Scrumban, Chef, Docker, Javascript, React, ReactJS, Reagent, NodeJS, Bootstrap, HTML5, CSS3, Robot Framework

Hakuaika päättyy 12.8.2020, mutta käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Mikäli sinulle heräsi kysyttävää Digiasta tai avoimista rooleista, voit olla yhteydessä Digian rekrytointitiimiin: rekry@digia.com.