Java-sovellusarkkitehti, Espoo tai Jyväskylä
Samlink

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 20.10.2021
Samlink
Samlink on hyvä paikka työskennellä ja kasvattaa osaamistaan. Meillä henkilöstö on mukana kehittämässä yritystä ja kehittymässä samalla itse. Samlinkilaiset työskentelevät moderneissa tiloissa moderneilla välineillä ja pääsevät vaikuttamaan finanssialan merkittävien toimijoiden tuotteisiin ja palveluihin. Olemme mutkaton ja matalahierarkkinen organisaatio, jossa tehdään tulosta yhteistyöllä ja positiivisella sykkeellä. Meille on tärkeää, että meillä on hyvä olla töissä. Meitä on noin 390 eri alojen ammattilaista. Samlinkilaisia tarvitaan esimerkiksi verkkopalvelujen suunnittelussa, sovelluskehityksessä, projektinjohtotehtävissä ja tuotekehityksessä. Panostamme osaamiseen ja sen kehittämiseen. Samlink on osa Cognizant-yhtiötä. https://samlink.fi/

Etsimme kokenutta ohjelmistoalan ammattilaista sovellusarkkitehdin rooliin. Voit työskennellä joko Espoon tai Jyväskylän toimipisteessämme. 

Haemme sovellusarkkitehtiä, joka osaa hahmottaa kokonaisuuksia ja ratkaista haastavia teknisiä ongelmia. Sovellusarkkitehti ratkoo yhdessä tiimin kanssa asiakastarpeita aina teknisistä ratkaisuista toimiviin kokonaisuuksiin. Roolissa suoriutuminen edellyttää vahvaa kommunikointitaitoa ja aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Olet kiinnostunut uusista teknologioista ja arkkitehtuureista, mutta ymmärrät kuitenkin nykyisten teknologioitten ja ratkaisujen merkityksen. Käytät työssäsi päivittäisessä viestinnässä myös englannin kieltä.   

Toivomme kokemusta mm. seuraavista teknologioista: Java, Spring boot, Node.js, Angular, REST, PostgreSQL, Docker, Kubernetes, Ansible, Git, Jenkins ja Linux. Katsomme eduksi, jos sinulla on kokemusta erilaisista API-ratkaisuista. 

Olemme myös erittäin kiinnostuneita, jos omaat kokemusta pilvipalveluista ja niihin liittyvistä ratkaisuista. Etenkin Google Cloud ja konttiteknologioiden tunteminen ovat meille tärkeitä. 

Tarjoamme mahdollisuutta päästä näkemään, kokemaan ja tekemään aallonharjalla finanssialan-sovelluksia yhdessä globaalin organisaatiomme kanssa. Sovelluksiemme käyttäjämäärät ovat isoja, joten päivittäisellä työllämme on aidosti merkitystä. Sovelluksien kirjo vaihtelee aina mobiilisovelluksesta verkkopankkiin ja kaikkeen siltä väliltä, eli tekeminen ei varmasti käy tylsäksi. 

Meillä pääset tekemään töitä ympäristössä, jossa osaamista arvostetaan ja kehitetään. Työyhteisössämme vallitsee positiivinen syke. Teemme töitämme viihtyisissä toimitiloissa ja henkilöstöetumme ovat hyvällä tasolla. 

Kiinnostuitko? Rekrytointikumppanimme Eezy Personnelin Senior Executive Search Consultant Juhani Lettolammi kertoo sinulle mielellään lisää tehtävästä sekä Samlinkista työnantajana. Hänet tavoitat numerosta +358 40 551 7060 tai sähköpostilla juhani.lettolammi@eezy.fi.

Hakemuksen, CV:n ja palkkatoiveesi voit jättää 15.12.2021 mennessä osoitteessa www.eezypersonnel.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1514608
  • Tehtäväalue: IT
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Espoo, Jyväskylä