Java Software Developer / Architect
Tietoevry

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 9.12.2021

TietoEVRY is a leading digital services and software company creating digital advantage for businesses and society. We serve thousands of enterprises and public sector customers in more than 90 countries. By joining our exciting journey you get to help businesses and societies meet their full potential – while you are also reaching yours! We help to develop the Nordic society and lift businesses on another level by using technology and data to achieve incredible opportunities: from urbanization to traffic and climate change to resource scarcity.

You may apply to TietoEVRY by selecting Apply and fill your application details to the form. You may also Apply by using LinkedIn and populate details to your application from your LinkedIn profile.

Suomen viisumipalvelu, Trafin sähköinen asiointi ja sote-digitalisaatio? Tässä muutama esimerkki Tiedon projekteista, jotka koskettavat kaikkia suomalaisia. Tieto on vahvasti mukana rakentamassa tulevaisuuden ja tämän päivän digitaalisia palveluita ja sähköistä asiointia, jotka ulottuvat kaikille elämän osa-alueille.

Toivotamme sinut tervetulleeksi tiimiimme!

Palvelemme sekä julkisen että yksityisen sektorin asiakkaita, esimerkiksi pankki-, vakuutus- ja metsäalalla, julkishallinnossa, kaupan ja logistiikan, sekä tele- ja media-alalla. Kädenjälkesi näkyy useissa merkittävimmissä valtakunnallisissa hankkeissa. Töitä tehdään ketterissä tiimeissä ja sinulla on mahdollisuus vaikuttaa projekteihisi, rooliisi, sekä vastuualueisiisi. Toimintamme lähtökohtana on avoimuus - open-source-kulttuuri -, itsenäinen ajattelu sekä yhdessä tekeminen. Lisäksi, näkemyksellisyys ja halu jakaa tietoa ja oppia vievät meitä tiiminä ja yrityksenä eteenpäin.

Tiedolla on käynnissä satoja ohjelmistokehitysprojekteja, joista löydämme sinulle ammatillista kehitystäsi ja kiinnostustasi parhaiten vastaavat projektit. Learning as a lifestyle onkin yksi arvoistamme ja tämä näkyy mm. mahdollisuutena suorittaa sertifikaatteja ja osallistua kehittäjien kiltatoimintaan.

Muutama buzzword käyttämästämme stackista: Java, Spring, SQL Server, SOAP, REST, Javascript (Angular tai React.JS), HTML5, CSS3, DEVOPS, Azure ja AWS.

Miksi Tieto?

 • Kehittämämme digiratkaisut palvelevat miljoonia suomalaisia, joten ammatillista haastetta varmasti riittää
 • Asiantuntevat ja mukavat työkaverit - ihmiset on se juttu!
 • Etätyömahdollisuudet
 • Mahdollisuus työskennellä pitkäkestoisissa ja vakaissa projekteissa sekä vaikuttaa omaan työnkuvaan
 • Iso organisaatiomme mahdollistaa hyvät etenemis- ja kehittymismahdollisuudet
 • Kilpailukykyinen palkkaus ja hyvä tasapaino työn ja vapaa-ajan välillä
 • Pieniä arjen helpotuksia ja piristyksiä, kuten ilmainen pysäköinti ja erilaiset harrastekerhot

Mitä mahdolliset tulevat kollegasi Tiedosta sanovat?

“Olen ollut Tiedon tiimissä nyt vajaan vuoden ja kokemus on ollut positiivinen ensimmäisestä päivästä lähtien. On tunne, että olen arvokas työntekijä ja minusta pidetään huolta. Lisäksi, on hienoa olla kehittämässä Suomalaista tietoyhteiskuntaa eteenpäin!”

Joakim Björkgren, Senior Software Architect

Innostuitko?

Kuulemme mielellämme sinusta! Ole hyvä ja lähetä yhteystietosi oheisen linkin kautta niin otamme yhteyttä! Lisätietoja roolista antaa Kimmo Kivinen, kimmo.kivinen@tieto.com/040 828 4066 tai Pauli Lalla, pauli.lalla@tieto.com/040 544 2076.

Did you know that you deal with us almost every day?

When you withdraw money at an ATM, when you buy a train ticket online, make mobile payments or when you receive a digital message that it is time to pick up a package you have ordered. The team behind the scenes for these solutions is a large group of strategists, coders, architects, analysts, industry experts and future enthusiasts making an impact on people’s day to day life. Come join us!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

 • Ilmoitusnumero: 1535256
 • Tehtäväalue: IT & Tech, Tutkimus ja kehitys
 • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
 • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
 • Hakuaika päättyy: 30.3.2022
 • Hakuosoite: www-osoite
 • Sijainti: Jyväskylä, Espoo, Tampere