(Poistunut julkaisusta)

Java Software Developer / Architect
Tieto

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.3.2019

Suomen viisumipalvelu, Trafin sähköinen asiointi ja sote-digitalisaatio? Tässä muutama esimerkki Tiedon projekteista, jotka koskettavat kaikkia suomalaisia. Tieto on vahvasti mukana rakentamassa tulevaisuuden ja tämän päivän digitaalisia palveluita ja sähköistä asiointia, jotka ulottuvat kaikille elämän osa-alueille.

Toivotamme tervetulleeksi sinut osaksi tiimiämme, joka on keskittynyt julkisen sektorin ratkaisuihin. Kädenjälkesi näkyy useissa merkittävimmissä valtakunnallisissa hankkeissa. Töitä tehdään ketterissä tiimeissä ja sinulla on mahdollisuus vaikuttaa projekteihisi, rooliisi, sekä vastuualueisiisi. Kaiken toimintamme lähtökohtana on avoimuus - open-source-kulttuuri -, itsenäinen ajattelu sekä yhdessä tekeminen. Lisäksi, näkemyksellisyys ja halu jakaa tietoa ja oppia vievät meitä tiiminä ja yrityksenä eteenpäin.

Tiedolla on käynnissä satoja ohjelmistokehitysprojekteja, joista valitset ammatillista kehitystäsi ja kiinnostustasi parhaiten vastaavat projektit. Learning as a lifestyle onkin yksi arvoistamme ja tämä näkyy mm. laajoina mahdollisuuksina kehittyä haluamaasi suuntaan, esimerkiksi arkkitehdiksi.

Muutama buzzword käyttämästämme stackista: Java, Spring, SQL Server, SOAP, REST, Javascript (Angular tai React.JS), HTML5 ja CSS3.

Miksi Tieto?

 • Kehittämämme digiratkaisut palvelevat miljoonia suomalaisia, joten ammatillista haastetta varmasti riittää
 • Asiantuntevat ja mukavat työkaverit
 • Laajat etätyömahdollisuudet
 • Mahdollisuus työskennellä pitkäkestoisissa ja vakaissa projekteissa sekä vaikuttaa omaan työnkuvaan
 • Iso organisaatiomme mahdollistaa hyvät etenemis- ja kehittymismahdollisuudet
 • Kilpailukykyinen palkkaus ja hyvä tasapaino työn ja vapaa-ajan välillä
 • Pieniä arjen helpotuksia ja piristyksiä, kuten ilmainen pysäköinti ja autonpesupalvelu, erilaiset harrastekerhot

Mitä mahdolliset tulevat kollegasi Tiedosta sanovat?

“Eniten arvostan vapautta työssäni. Minulla on tunne, että projekteilla on selkeät raamit ja suuntaviivat, mutta niiden rajoissa työni on omissa käsissäni ja pystyn vaikuttamaan omaan rooliini projektien sisällä. Lisäksi, etätyömahdollisuudet ovat tosi hyvät. Fiksua tekemistä!” -Sami

“Tieto on ensimmäinen tuttavuus isoon firmaan ohjelmointialalla; Tieto on ymmärtänyt, että olemme inhimillisiä olentoja ja kaikkien omia vahvuuksia ja heikkouksia tuetaan yrityksen tasolta. Täällä on inhimillinen ote tekemiseen ja vaikka on ison firman edut, saa työskennellä pienessä tiimissä. Asiat on järjestetty niin, että työhön saa keskittyä, meininki on reilu ja saa työskennellä kivassa ja asiantuntevassa porukassa.” -Niko

Lisätietoja projekteista antavat:
 

 • Mikko Lampinen, mikko.j.lampinen@tieto.com, +358400733549
 • Mikko Lampi, mikko.lampi@tieto.com, +358405959598
 • Terhi Soikkeli, terhi.soikkeli@tieto.com, +358405560602
 • Kimmo Kivinen, kimmo.kivinen@tieto.com, +358408284066

Lue lisää Tiedosta työnantajana: https://campaigns.tieto.com/developer. Odottelemme jo innolla, että kuulemme sinusta!