(Poistunut julkaisusta)

Java-ohjelmistosuunnittelijoita terveysteknologia-alalle
Planmeca Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.1.2018

Java-koodari, tule kehittämään terveysteknologian tulevaisuutta meille Planmecalle! Haemme nyt ketteriä java-osaajia kuvantamisohjelmistomme sekä hammashoitokoneiden tuotekehitystiimeihin. Terveysteknologia on kovaa vauhtia kehittyvä ala, jolla voit olla varma, että rakennat kanssamme sekä hyvinvoinnin, lääketieteen että suomalaisen teveysteknologian tulevaisuutta. Työmme on tärkeää, mikä ei kuitenkaan tarkoita, ettei sitä voi tehdä myös hymyssä suin.

Ohjelmistosuunnittelijana kuvantamisohjelmiston tuotekehitystiimissä
Työssäsi suunnittelet ohjelmistoja 2D- ja 3D-kuvantamiseen, lääketieteelliseen kuvankäsittelyyn ja visualisointiin, hammaslääketieteen opetukseen ja vastaanottojen käyttöön kaikkialla maailmassa.  Monipuolinen ja haastava tehtäväsi pitää sisällään tuotteen jatkuvaa kehitystä, uusien ominaisuuksien määrittelyä ja toteutusta laajaan ohjelmistokokonaisuuteen. Sinulta sujuvat haastavat integraatioratkaisut monimuotoisissa ohjelmistoympäristöissä sekä tunnet ja osaat tietokantaratkaisut. Tiimissämme työskentelee reilu 10 softakehityksen ammattilaista.

Ohjelmistosuunnittelijana hammashoitokoneen tuotekehitystiimissä
Tulet työskentelemään osana reilun 10 hengen tiimiä, jossa tehtäviisi kuuluu pääasiassa Java-pohjaisen keskitettyyn laitehallintaan liittyvän työasemaohjelmiston ja kokemuksesta riippuen myös sulautetun Linux-ohjelmiston suunnittelu, ohjelmointi ja ylläpitotyöt. Ohjelmistoon voit tutustua tarkemmin osoitteessa: www.planmeca.com/Software/Desktop/planmeca-romexis-clinic-management/

Lisätietoja meistä
Katso lisätietoa tuotteistamme kotisivultamme www.planmeca.com ja tekemisen meininkiämme löydät esimerkiksi instagram-tililtämme www.instagram.com/planmeca_official/. 

Mitä odotamme sinulta?
Jos olet idearikas ohjelmisto-osaaja ja hyvä tiimipelaaja, joka kaipaa haastavia tehtäviä ja mukavaa työilmapiiriä, tämä voi olla juuri sinun paikkasi! 

Mitä toivomme sinulta:
- Soveltuvaa teknistä koulutustaustaa (esim.DI, FM tai insinööri)
- Useamman vuoden kokemusta ohjelmistosuunnittelusta
- Vankkaa osaamista Java-ohjelmointikielestä
- Hyvää tekemisen meininkiä

Eduksesi katsomme myös kokemuksen:
- C++ ohjelmointikielestä
- lääkintälaitestandardeista (esim. DICOM tai HL7)
- käyttöliittymäsuunnittelusta
- kuvantamisohjelmistoista
- pilviteknologioista
- kommunikaatiorajapintojen suunnittelusta
- Kokemusta Linux-ohjelmien kehittämisestä.

Mitä tarjoamme sinulle?
Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittää osaamistasi ja asiantuntijuuttasi alan uusimman teknologian parissa hyvässä tiimissä. Kyseessä on vakituinen tehtävä menestyvässä perheyrityksessä, joka tunnetaan ketteryydestään ja kyvystään toteuttaa ideat tuotteiksi tehokkaasti ja innovaatiolla. Olemme kansainvälinen alan edelläkävijä, ja uskomme olevamme tätä tulevaisuudessakin. Tule kanssamme rakentamaan tulevaisuutta ja kasvamaan kotimaisessa globaalissa yrityksessä! 

Lisätietoja tehtävistä antavat ohjelmistosuunnittelupäällikkömme: Henri Veisterä puh. 020 779 5766/kuvantamisohjelmisto ja Olli Kattelus puh. 020 779 5626/hammashoitokoneet. 

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 19.3.2018 oheisen linkin kautta. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla!