(Poistunut julkaisusta)

Java-ohjelmistosuunnittelija
Planmeca Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.11.2019

Tule mukaan kehittämään maailman johtavaa kuvantamisohjelmistoa! Haemme nyt

JAVA-OHJELMISTOSUUNNITTELIJAA (Software Designer)

ammattitaitoiseen ja innovatiiviseen lääketieteen ohjelmistokehitystiimiimme, jossa käytämme uusimpia kehitystyökaluja ja ketteriä kehitysmenetelmiä.

Työssäsi suunnittelet ohjelmistoja 2D- ja 3D-kuvantamiseen, lääketieteelliseen kuvankäsittelyyn ja visualisointiin, hammaslääketieteen opetukseen ja vastaanottojen käyttöön kaikkialla maailmassa. Monipuolinen ja haastava tehtäväsi pitää sisällään tuotteen jatkuvaa kehitystä sekä uusien ominaisuuksien määrittelyä ja toteutusta laajaan ohjelmistokokonaisuuteen. Sinulta sujuvat haastavat integraatioratkaisut monimuotoisissa ohjelmistoympäristöissä, ja hallitset myös tietokantaratkaisut. 
Terveysteknologia on kovaa vauhtia kehittyvä ala ja voit olla varma, että kanssamme rakennat hyvinvoinnin, lääketieteen ja suomalaisen terveysteknologian tulevaisuutta. Työmme on tärkeää, mikä ei kuitenkaan tarkoita, ettei sitä voi tehdä myös hymyssä suin.

Tutustu tuotteeseemme täältä: https://www.planmeca.com/fi/ohjelmistot/. Tekemisen meininkiämme löydät vaikkapa Insta-tililtämme: https://www.instagram.com/planmeca_official/.

SINULLA ON

  • useamman vuoden työkokemusta ohjelmistosuunnittelusta
  • vankkaa kokemusta Java (J2SE) -ohjelmointikielestä, tai vastaava esim. C++ tai C#
  • soveltuva tekninen korkeakoulututkinto (esim. DI tai FM)
  • tiimityötaitoja ja intoa tehdä yhteistyötä eri tuotekehitystiimien kanssa
  • englannin kielen taitoa 

Aiempi kokemus terveydenhuoltoalan järjestelmistä tai standardeista (kuten DICOM tai HL7), kuvantamisohjelmistoista tai käyttöliittymäsuunnittelusta katsotaan eduksi.

MIKSI PLANMECA?

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtäväkentän alan edistyksellisimpien ja innovatiivisimpien tuotteiden parissa, hyvän perehdytyksen sekä osaavan tiimin tuen. Saat huikean mahdollisuuden kehittää osaamistasi pitkäjännitteisesti terveysteknologia-alan uusimman teknologian parissa, menestyvässä ja vakavaraisessa suomalaisessa perheyrityksessä. Toimipaikkamme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Helsingin Herttoniemessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Software Design Manager Mikko Oksalahti, puh. 020 779 5012 tai mikko.oksalahti (a) planmeca.com. 

Tartu tilaisuuteen ja lähetä hakemuksesi oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 6.1.2020 mennessä.