(Poistunut julkaisusta)

Java-kehittäjä
Digia Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.10.2020

Haemme Helsingin toimipisteeseen Järjestöt-yksikön tekniseen tiimiin

Java-kehittäjää

Tyytyväiset asiakkaat ja toimivat järjestelmät ovat tiimiemme ykköstavoite. Tässä roolissa saat näköalapaikan ammattiliitto- ja työttömyyskassojen maailmaan ja pääset mukaan tärkeisiin kansallisiin hankkeisiin. Pääset itse vaikuttamaan toimenkuvaasi ja voimme tarjota sinulle monipuolisia tehtäviä ja projekteja.

Olet etsimämme asiantuntija, jos sinulla on kyky ja halu ratkaista kompleksisiakin kokonaisuuksia laadukkaasti toimiviksi toteutuksiksi yhteistyössä tiimin asiantuntijoiden ja asiakkaan kanssa. Sinulla on jo kokemustatoimimisesta IT-alan projekteista, Java-ohjelmointikielestä ja sen yleisimmistä frameworkeista.

Olet aidosti asiakaslähtöinen ja koordinointikykyinen ja sinulla on loistavat viestintä- ja tiimityötaidot. Olet vastuuntuntoinen ja haluat kehittää osaamistasi entisestään ja tehdä monipuolista ja kiinnostavaa työtä energisten asiakkaiden parissa. 

Menestyksen avaimia:

  • Et pelästy, kun puhutaan seuraavista asioista: Kubernetes, AWS, Gitlab, Docker, Microservices, Open API/Swagger, SQL, OAuth
  • sinulla on palava halu oppia uutta ja jakaa tietoa työkavereillekin
  • olet tavoitehakuinen ja edistät projektien tavoitteiden toteutumista sovitun mukaan
  • uskallat kysyä ja kyseenalaistaa ja kerrot rohkeasti oman mielipiteesi
  • työskentelet itseohjautuvasti ja samalla tiimityöskentelytaitosi on huippuluokkaa.

Tehtävässä toimiminen edellyttää sujuvaa suomen kielen suullista ja kirjallista osaamista.

Meille tärkeintä on kuitenkin energinen ote ja asenne – ja se on meille can do -asennetta ja hyväntuulista tekemisen meininkiä.

Miksi Digia?

Saat mielenkiintoisen ja monipuolisen asiantuntijatehtävän vireässä organisaatiossamme ja ainutlaatuisen mahdollisuuden uuden oppimiseen. Työkaverisi ovat ammattiliitto- ja työttömyysturva-alan asiantuntijoita, jotka istuvat lähellä ja auttavat aina tarvittaessa, joten sinulla on joka päivä tilaisuus kehittää omaa osaamistasi myös heidän avullaan. 

Digiassa oppiminen on yksi keskeisistä kulttuuriperiaatteistamme. Meillä jokainen on Senior Trainee, sillä uskomme, että jokaisella on osaamista jaettavaksi muille, mutta kukaan ei ole koskaan valmis. Tarjoamme joustavat työajat ja hyvät työsuhde-edut sekä tietenkin mahtavat työkaverit, joiden kanssa opiskellaan uutuuksia vaikkapa Mob Programming -hengessä.

Voimme rakentaa monenlaisia polkuja urallesi ja yksilölliselle kehittymisellesi. Digiassa on jo lähes 1300 kollegaa ja satoja asiakkaita, joiden kanssa oppia ja kehittyä. Asiakkuudet useilta eri toimialoilta takaavat lukemattomia mahdollisuuksia rakentaa yhdessä digitaalisuutta, joka toimii ja tuntuu. 

Hakuaika päättyy 31.10.2020! Älä kuitenkaan suotta odota viimeiseen hakupäivään, sillä käymme läpi hakemuksia jo hakuaikana. Jos sinulle tuli mieleen kysymyksiä tehtävästä tai Digialla työskentelystä, Teemu Vättö vastaa sinulle mielellään. Näillä yhteystiedoilla tavoitat hänet työpäivinä klo 15 – 17 välisenä aikana: Teemu Vättö, puh. 044-279 3600, teemu.vatto(at)digia.com