(Poistunut julkaisusta)

Java-kehittäjä
Samlink Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.3.2019

Olemme vahvassa kasvussa ja etsimme Sinua

JAVA-KEHITTÄJÄ

Jyväskylän kehittäjäyhteisöömme

Työpaikkasi

Miltä kuulostaisi aloittaa työpäivä kahvihetkellä viihtyisässä taukotilassa Jyväskylän keskustassa? Entäpä, jos voisitkin suoristaa poikittain mennyttä bittiä kollegasi kanssa biljardipöydän äärellä tai laittaa harrastusnaamarin päälle ja lähteä viettämään työporukan kanssa iltaa joko liikunnallisten tai muita aisteja hivelevien harrastusten parissa. Joinain päivinä haluat varmasti tehdä vain työsi hieman rauhallisemmassa nurkkauksessa ja toisena keskustella alan virtauksista taukotilan sohvilla. Meillä tämä kaikki ja paljon muutakin onnistuu!

Meitä on täällä sinua auttamassa ja sparraamassa huikeisiin suorituksiin koko liuta osaavia koodareita ja odotamme innolla sinua osaksi tätä hienoa porukkaa. Se voi olla vain muutaman klikkauksen päässä! (Tai olisikin, ellei tämä Baronan rekrykonsultti haluaisi nähdä myös ansioluetteloasi, tuttavallisemmin CV:tä..)

Me täällä osaamme paljon erilaisia asioita, joten toki toivomme sinunkin suoriutuvan omista työtehtävistäsi. Arvoasteikossamme osaaminen ja halu oppia uutta painavat kuitenkin pelkkiä työvuosia enemmän, joten varsinaisen työkokemuksen ollessa hieman vähäisempää, kannattaa oma osaamistaan demota sille samaiselle Baronan konsultille esimerkiksi työnäytteiden tai portfolion avulla. Tosi kova juttu meille on myös alan harrastuneisuus!

Näidenkin asioiden parissa pääset meillä touhuamaan:

Java EE

Wicket

Spring

REST

SOA

Git

Junit

CI

Ohjelmistosuunnittelijalla tämä on herkullinen paikka päästä tekemään kehitystyötä BackEndin lisäksi sovelluspalvelimen pystytyksestä aina käyttöliittymän hiontaan asti. Tämä on oiva paikka tekijämiehelle tai -naiselle, joka haluaa kehittää ja kehittyä.

Toteutamme rekrytoinnin yhteistyössä Barona IT:n kanssa ja aloitamme haastattelut tehtävään jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa Talent Acquisition Consultant, Tomi Sivil (0400 358 878 / tomi.sivil@barona.fi).