(Poistunut julkaisusta)

Java-kehittäjä
Suomen Asiakastieto Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.10.2017

Suomen Asiakastieto Oy on Suomen johtavia yritys- ja kuluttajatietopalveluiden tarjoajia. 17-henkisessä kehittäjä- ja arkkitehtitiimissämme on nyt vakituinen paikka avoinna Java-kehittäjälle, joka haluaa tuotteidemme ja palveluidemme lisäksi kehittää jatkuvasti myös omaa osaamistaan.

Etsimme nyt näkemyksellistä Java-kehittäjää Helsingin Kalasatamaan.

Meillä ohjelmistokehittäjiä ei ole eristetty omaan tiimiinsä, vaan toimimme tiiviissä yhteistyössä liiketoiminnan ja tuotekehityksen kanssa tasavertaisina projektien jäseninä. Tällä hetkellä meillä on työn alla liiketoimintaprojektien lisäksi mm. mikropalveluarkkitehtuurin käyttöönotto, pilvipalvelut sekä DevOpsissa kehittyminen. Etsimämme kehittäjä tulee ottamaan tärkeän roolin näiden projektien toteuttamisessa, tiiviissä yhteistyössä kehittäjäkollegoiden ja liiketoiminnan kanssa.

Tämä voisi olla sinun seuraava haasteesi, jos olet kokenut JavaEE -kehittäjä, joka on työskennellyt myös fronttipäädyssä. Teknisten taitojen lisäksi toivomme sinun olevan positiivisella asenteella varustettu tiimipelaaja, joka uskaltaa tehdä itsenäisiä ratkaisuja, mutta myös sparrailla haastavan paikan tullen rohkeasti työkavereiden kanssa.

Me puolestamme tarjoamme sinulle mahdollisuuden tulla mukaan tekemään palveluita, joita tuhannet suomalaisyritykset ja kuluttajat käyttävät päivittäin. Oman talon kehittäjätiimissä saat aidon vaikutusmahdollisuuden siihen, miten tuotteemme ja palvelumme kehittyvät. Tekemistä siis riittää, mutta meille on kuitenkin tärkeää, että työ ja muu elämä pysyvät siitä huolimatta visusti tasapainossa. Käyttämämme työkalut ja tekniikat ovat ajan tasalla, ja kehitämme tekemistämme myös jatkuvasti ketterämpään suuntaan. Tarjoamme myös sinulle mahdollisuuden rakentaa oman polkusi, joka meillä tarkoittaa mm. henkilökohtaisen kehittymissuunnitelman laatimista yhdessä esimiehesi kanssa. Työsuhde on vakituinen ja työllistyt suoraan Suomen Asiakastiedon palvelukseen.

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi 12.11. mennessä! Toteutamme rekrytoinnin yhteistyössä Barona IT:n kanssa. Jos haluat lisätietoja, ota yhteys Baronan konsulttiin Joel Kinnuseen sähköpostitse joel.kinnunen@barona.fi tai puhelimitse 050 506 0096. Selvitetään yhdessä, että voisiko tämä olla juuri sinulle sopiva seuraava haaste!