Java-kehittäjä Software Pointille Espooseen!
Academic Work

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 11.1.2021
Oletko kehittymishaluinen ja rohkea IT-osaaja, jolla on jo kokemusta Java-ohjelmoinnista sekä SQL-tietokannoista työn ja harrastuneisuuden kautta? Tässä on mahdollisuutesi hakea Software Pointille erittäin mielenkiintoisiin kehitystehtäviin! Kiinnostuitko? Hae tehtävään heti, sillä täytämme paikan heti sopivan henkilön haettua tehtävää.
KUVAUS
Haemme asiakaslähtöistä Java-kehittäjää työllistymään Software Pointille LIMS-yksikön (Laboratory Information Management Systems) tiimeihin, joissa työskennellään kädet savessa laboratorioiden tiedonhallintajärjestelmien parissa. LabVantage LIMS -tuotteemme on web-pohjainen, maailman johtava laboratorioiden tiedonhallintajärjestelmä johon perehdytämme sinut työsuhteen alussa. Teet tärkeää ja merkityksellistä työtä asiakkaillemme, sillä järjestelmällämme on suuri merkitys yritysten päivittäiselle toiminnalle. Positio tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden päästä osaksi välittävää työyhteisöä, sekä tilaisuuden nauttia työn suuresta merkityksellisyydestä uniikilla ja laajalla toimialalla.

Tarjoamme


* Mielenkiintoiset työtehtävät ja välittävän työyhteisön
* Mahdollisuuden näyttää kyntesi IT-alan huippuosaajien parissa ja kehittyä alan
todelliseksi ammattilaiseksi
* Vakituisen työsuhteen ja mahdollisuuden etätyöskentelyyn

TYÖNKUVA
Työskentelet 6-12 hengen tiimissä, jossa jokainen pääsee laittamaan kätensä saveen asiakasprojekteissa. Voit tehdä määrittelyjä ja välillä koodata tai konfiguroida järjestelmää asiakkaan tarpeiden mukaan. Osallistut määrittely-, työ- ja projektipalavereihin asiakkaan kanssa. Asiakkaamme ovat eri alojen yrityksiä Pohjoismaissa, mutta myös maailmalla. Työskentely tapahtuu sekä asiakkaiden luona, että Softwaren Pointin omalta toimistolta käsin Espoon Tapiolasta.


* Asiakasrajapinnassa toimiminen
* Asiakkaiden ohjelmistoa koskevista kehitys- sekä muutostarpeista vastaaminen
yhdessä tiimin kanssa
* Teknisen asiantuntijan roolissa toimiminen

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Soveltuva korkeakoulututkinto (esim. tietojenkäsittely/matematiikka/kemia)
* 1-2 vuoden kokemus Java-ohjelmoinnista ja SQL-tietokannoista työsuhteessa, lisäksi
harrastuneisuus lasketaan eduksesi
* Sujuva suomen ja englannin kielen taito


Ruotsin kielen taito lasketaan eduksi.

Lisäksi sinulla on:


* Hyvä ongelmanratkaisu- ja päättelykyky
* Rohkea ja kehittymishaluinen asenne
* Matemaattinen ajattelutapa


Katsotaan eduksi:


* JavaScript-osaaminen
* Kokemus laboratoriomaailmasta


Muuta tietoa

Aloitus: tammi- helmikuu 2021, työskentely etänä

Kesto: Vakituinen

Sijainti: Espoo

Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Software Pointin puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen
MUUTA TIETOA
Software Point on pohjoismaiden johtava laboratorioiden tiedonhallintajärjestelmiin erikoistunut toimittaja, jonka ohjelmistoja käytetään yli 500:ssa teollisuus-, tutkimus- ja sairaalalaboratoriossa. Pääkonttorimme sijaitsee Espoossa, muut toimipisteemme ovat Tukholmassa, Lundissa, Linköpingissä ja Oslossa. Olemme vakavarainen ja kannattava noin 100 hengen asiantuntijaorganisaatio ja osa kansainvälistä LabVantage -konsernia. Lue lisää Software Pointista täältä!
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1413248
  • Tehtäväalue: IT
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Espoo