(Poistunut julkaisusta)

Java-kehittäjä (senior) Turkuun
Suomen Asiakastieto Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.1.2018

Suomen Asiakastieto on Suomen johtavia yritys- ja kuluttajatietopalveluiden tarjoajia. 17-henkisessä kehittäjä- ja arkkitehtitiimissämme on nyt vakituinen paikka avoinna Java-kehittäjälle, joka haluaa tuotteidemme ja palveluidemme lisäksi kehittää jatkuvasti myös omaa osaamistaan. Tukikohtanasi voi toimia joko Turun keskustan tai Helsingin Kalasataman toimipisteemme.

Meillä ohjelmistokehittäjiä ei ole eristetty omaan tiimiinsä, vaan toimimme tiiviissä yhteistyössä liiketoiminnan ja tuotekehityksen kanssa tasavertaisina projektien jäseninä. Työskentelemme mm. yritystiedon hyödyntämisen palveluiden (www.asiakastieto.fi/yritykset) sekä henkilökohtaisten luottotietojen Omatieto-palvelun (www.asiakastieto.fi/omatieto) parissa. Liiketoimintaprojektien lisäksi meillä on parhaillaan työn alla mm. mikropalveluarkkitehtuurin käyttöönotto. Etsimämme kehittäjä saa tärkeän roolin näiden projektien toteuttamisessa, tiiviissä yhteistyössä kehittaäjäkollegoiden ja liiketoiminnan kanssa.

Tämä voisi olla sinulle oikea seuraava haaste, jos olet kokenut JavaEE -kehittäjä, joka on työskennellyt myös fronttipäädyssä. Teknisten taitojen lisäksi toivomme sinun olevan positiivisella asenteella varustettu tiimipelaaja, joka uskaltaa tehdä itsenäisiä ratkaisuja, mutta myös sparrailla haastavan paikan tullen rohkeasti työkavereiden kanssa.

Me puolestamme tarjoamme sinulle mahdollisuuden tulla mukaan tekemään palveluita, joita tuhannet suomalaisyritykset ja kuluttajat käyttävät päivittäin. Oman talon kehittäjätiimissä saat aidon vaikutusmahdollisuuden siihen, miten tuotteemme ja palvelumme kehittyvät. Tekemistä siis riittää, mutta meille on kuitenkin tärkeää, että työ ja muu elämä pysyvät siitä huolimatta visusti tasapainossa. Käyttämämme työkalut ja tekniikat ovat ajan tasalla, ja kehitämme tekemistämme myös jatkuvasti entistä ketterämpään suuntaan. Tarjoamme myös sinulle mahdollisuuden rakentaa oman polkusi, joka meillä tarkoittaa mm. henkilökohtaisen kehittymissuunnitelman laatimista yhdessä esimiehesi kanssa.

Työsuhde on vakituinen ja työllistyt suoraan Suomen Asiakastiedon palvelukseen.

Jos tehtävä herätti kiinnostuksesi, ota rohkeasti yhteys Barona IT:n rekrytointikonsulttiin Joel Kinnuseen sähköpostitse joel.kinnunen@barona.fi tai puhelimitse 050 506 0096. Selvitetään yhdessä, että voisiko tämä olla juuri sinulle sopiva seuraava haaste! Ja tietysti voit myös suoraan laittaa hakemuksen sisään järjestelmämme kautta, se onnistuu muutamalla klikkauksella.