(Poistunut julkaisusta)

Java-kehittäjä, CGI Telecom&Media
CGI Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.2.2019

Asiakkaamme CGI etsii Java-kehittäjää teleoperaattori- ja media-asiakkaille työskentelevään kehitystiimiin.

Etsimme asiakkaallemme CGI:lle Java-kehittäjää räätälöityjen tietojärjestelmien monipuolisiin ja vaativiin kehitystehtäviin nykyaikaisilla teknologioilla. Olet osa DevOps-kehitystiimiä, jossa tehdään töitä moderneilla Java- ja pilviteknologioilla, ja jossa on laaja-alaista osaamista nykyaikaisesta ohjelmistokehityksestä.

Odotamme sinulta aiempaa kokemusta räätälöityjen Java-pohjaisten järjestelmien kehittämisestä ja Java Frameworkeista Agile-menetelmillä. DevOps-osaaminen katsotaan eduksi. Tehtävä edellyttää erinomaista suomen kielen osaamista. CGI on sitoutunut kehittämään osaamistasi ja tehtävänkuvan sisältö ja laajuus räätälöidään kanssasi kokemuksesi ja odotustesi perusteella.

CGI tarjoaa vakaasti kasvavan, kansainvälisen ja jatkuvasti uusia mahdollisuuksia tarjoavan työympäristön, jossa asiakkaiden ja työntekijöiden odotusten täyttäminen ovat etusijalla. Osaamiseesi perustuvan kilpailukykyisen palkan lisäksi CGI tarjoaa sinulle monipuoliset mahdollisuudet kouluttautua ja kehittää omaa osaamistasi. CGI:läisenä pääset toteuttamaan digitaalista transformaatiota toimialojensa johtavien asiakkaiden liiketoiminnassa.

Voit hakea tehtävää lähettämällä CV:si ja palkkatoiveesi oheisen linkin kautta 4.3. mennessä. Tehtävässä työllistyt vakituiseen työsuhteeseen Barona IT:n konsultiksi, eli pääset BIT Cares -etujemme piiriin osaksi rohkeiden tekijöidemme yhteisöä. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Barona IT:n Talent Acquisition -konsultti Janne Borro, 044 542 9644, janne.borro@barona.fi

Tehtävään valitulle henkilölle teetetään turvallisuusselvitys.