(Poistunut julkaisusta)

Java-kehittäjä, BEL Solutions Oy
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.7.2019
Etsimme Java-kehittäjää asiakasyrityksellemme BEL Solutions Oy:lle Espooseen. Mikäli olet kiinnostunut ohjelmistokehityksestä sekä omaat hyvät taidot Javasta, JavaScriptistä ja SQL-tietokannoista, saatat olla etsimämme henkilö! Tämä on erinomainen mahdollisuus kartoittaa osaamistasi mielenkiintoisten projektien ja tuotteiden parissa osana asiantuntevaa tiimiä. Mikäli kiinnostuit, lue lisää ja hae paikkaa jo tänään!
KUVAUS
Tarjoamme


* Joustavan työn, joka on sovittavissa joko osa-aikaiseksi opintojen oheen tai vaihtoehtoisesti myös kokoaikaiseksi - elämäntilanteesi mukaan
* Paikan, jossa pääsee kehittymään ja kasvamaan nopeasti, ja täten myös saamaan lisävastuuta
* Työtehtäviä monipuolisten sekä mielenkiintoisten projektien ja tuotteiden parissa


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Voit lukea lisää osa-aikatyöstä kauttamme täältä ja kokoaikatyöstä täältä.
TYÖNKUVA

* Ohjelmistosuunnittelu ja -toteutus
* Projektien ja räätälöityjen tuotteiden parissa työskentely


Tehtävässä tulet hyödyntämään erityisesti Javaa, JavaScriptiä (TypeScript) sekä SQL-tietokantoja.

Muita avainsanoja: Responsiivisuus ja Single-Page Applicaton.
ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Hyvä osaaminen Javasta, JavaScriptistä (TypeScript) ja SQL-tietokannoista opintojen sekä työkokemuksen ja/tai vahvan harrastuneisuuden kautta
* Sujuva suomen ja englannin kielen taito


Lisäksi olet:


* Oma-aloitteinen
* Nopea oppimaan ja sisäistämään uutta
* Joustava


Eduksi katsotaan:


* Linux-osaaminen
* Osaaminen muista ohjelmointikielistä


Lisääthän hakemukseesi portfoliosi ja/tai GitHub-linkkisi!

Muuta tietoa


* Aloitus: Syyskuun alku
* Työmäärä: Sovittavissa, joko osa-aika 3-4 pvää/vko tai kokoaika
* Kesto: 12 kk, jatko todennäköinen
* Sijainti: Espoo
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä BEL Solutions Oy:n puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
BEL Solutions Oy tekee ja tuottaa yrityksille niiden tarpeisiin räätälöityjä IT-järjestelmiä. Yrityksen tuottamat ratkaisut toimitetaan asiakkaille avaimet käteen-periaatteella SaaS-pilvipalveluna. BEL:in asiakasyrityksiin kuuluu suomalaisen julkishallinnon ja suuryritysten lisäksi myös monikansallisia konserneja. Lue lisää täältä!