(Poistunut julkaisusta)

Java ja C -osaajia monipuolisiin ohjelmistokehitysprojekteihin
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.4.2019
Mikäli etsit vakituista työtä ja haluat työskennellä konsulttiroolissa vaihtelevissa ohjelmistokehitysprojekteissa, jatka lukemista! Etsimme Java ja C -osaajia Botlabsille Ouluun!
KUVAUS
Tässä tehtävässä työskentelet Botlabsin asiakkaiden ohjelmistokehitysprojektien parissa konsulttina. Työskentely tapahtuu projektista riippuen joko Agile, Scrum, Kanban tai SAFe -mallien mukaisesti, ja osaamisesi mukaan työllistyt esimerkiksi sulautettujen järjestelmien pariin tai web-pohjaisen sovelluskehityksen tehtäviin.

Tässä tehtävässä työtehtävät vaihtelevat muutaman kuukauden projekteista pidempiin asiakasprojekteihin. Jos siis rakastat teknistä vaihtelua ja haluat työskennellä asiakasrajapinnassa, tulet varmasti viihtymään roolissa!

Ensimmäisen projektin kestosta riippumatta, tarjoamme kaikille työntekijöillemme vakituisen työsuhteen. Tämän lisäksi kaikki työntekijämme kuuluvat laajan työterveyshuollon piiriin ja muutoinkin työsuhde-edut ovat huippuluokkaa.
TYÖNKUVA

* Botlabsin alihankintatoiminnan projekteihin osallistuminen
* Ohjelmistokehitystehtävät (esim. Java ja C -projekteissa)

ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Etsimällämme henkilöllä on:


* Vahvaa osaamista ohjelmistokehityksestä (Java tai C)
* Hyvät yhteistyötaidot ja halu työskennellä asiakasrajapinnassa
* Sujuva suomen ja englannin kielen taito


Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!


* Aloitus: Mahdollisimman pian
* Työmäärä: Kokoaikainen
* Kesto: Vakituinen
* Paikka: Oulu (lisäksi joustava etätyöskentelymahdollisuus)
* Palkka: Kilpailukykyinen kk-palkka + hyvät työsuhde-edut


Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi, ja mikäli olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme jo ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Botlabs on ohjelmistorobotiikkaan (RPA) sekä ohjelmistokonsultaatiopalveluihin keskittynyt yritys, jonka osaamiseen kuuluvat erityisesti modernit web-teknologiat, data-analytiikka sekä DevOps-menetelmät. Yritys on tehnyt voimakasta ja tuloksellista kasvua, ja hakeekin nyt lisää osaajia todella kovaan joukkoonsa.