(Poistunut julkaisusta)

Java Full Stack -kehittäjä, Euro Car Wash Oy (Riihimäki)
Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.10.2020

Asiakkaamme Euro Car Wash Oy tarjoaa markkinoiden luotettavimmat ja nopeimmat autonpesukoneet ja itsepalvelupesulaitteet sekä kotimaiset autonpesukemikaalit kattavasti koko Suomeen. Huollon nopea reagointi mahdollistaa pesukoneiden korkean käyttöasteen kaikkialla Suomessa ja nykyaikaiset maksujärjestelmät tavoittavat potentiaaliset asiakasryhmät yritysasiakkaista mobiilimaksamista arvostaviin yksityisasiakkaisiin. Kotimainen Euro Car Wash on puhtaasti alansa edelläkävijä.

Lue lisää: www.ecw.fi


Etsimme nyt asiakkaamme ammattitaitoisen tiimin tueksi

JAVA FULL STACK -KEHITTÄJÄÄ

vakituiseen työsuhteeseen.


Tulet työskentelemään osana  kansainvälistä EasyWash -kehitystiimiä. Tehtäväsi pääpaino tulee olemaan back end -kehityksen puolella. EasyWash -sovelluksella käyttäjä voi ostaa haluamansa pesut tai kuukausipesut kätevästi suoraan kännykällä. Sovelluksesta löytyvät kaikki saatavilla olevat autopesulat, ja pesuun ajettaessa kamera tunnistaa auton rekisteritunnuksesta. Sovellus on ladattavissa Android- ja iOS -puhelimille. Lue lisää: www.easywash.com

Edellytämme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutustaustaa ja/tai vastaavaa työkokemuksen kautta hankittua pätevyyttä. Omaat laajan kokemuksen ohjelmisto- ja sovelluskehityksestä, sekä Androidin että iOSin puolelta. Työssä tarvittavia kieliä ja työkaluja ovat mm.: Java, HTML, CSS, JavaScript, JQuery, JQuery datatables, AngularJS, Bootstrap, Struts 2, http, REST, Tomcat, MySQL, Docker ja RabbitMQ.

Henkilönä olet yhteistyökykyinen ja itseohjautuva tiimipelaaja. Toimintatapojasi kuvailevat suunnitelmallisuus, järjestelmällisyys ja tarkkuus – priorisoit sujuvasti tehtäviäsi ja reagoit nopeasti muuttuviin tilanteisiin. Pääsääntöinen työkieli on suomi, mutta toivomme myös sujuvaa englannin kielen taitoa.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen työnkuvan osana ammattitaitoista tiimiä. Työpaikka sijaitsee Riihimäellä, mutta asiakkaallamme on hyvät etätyömahdollisuudet. Työt alkavat sopimuksen mukaan sopivan henkilön löydyttyä, ja aloitamme haastattelut jo hakuajalla. Palkkaus on neuvoteltavissa aikaisempaan osaamiseesi perustuen. 

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi CV:n kera alla olevan linkin kautta ja esittele meille itsesi ja osaamisesi.

Hakulomake: https://alenconsulting.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=597 

Lisätietoja tehtävästä antavat Alen Consulting Oy:n seniorikonsultti Elisa Häkli, p. 044 740 4502 ja henkilöstökoordinaattori Riia Viljanen, p. 044 740 4504 arkisin klo 8-16.


Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme yhdistäneet osaajia ja yrityksiä jo vuodesta 1993 lähtien. Meidät tunnetaan tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina, mutta nykyään palvelemme asiakkaitamme joustavasti ja ketterästi kaikkialla Suomessa. Asiakkaitamme ovat niin suuret valtakunnalliset kuin pienet paikallisetkin yritykset. Kuuntelemme ja ymmärrämme asiakkaitamme, viestimme työnantajamielikuvaa vahvistaen ja palvelemme täydellä sydämellä. www.alenconsulting.fi.