Java Full Stack Developer / Trimble Forestry
Trimble Forestry Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 3.6.2021

Trimble Forestryllä on toimipisteitä Suomessa, Saksassa, Irlannissa, Kanadassa, USA:ssa, Brasiliassa, Australiassa ja Uudessa-Seelannissa. Suomessa työskentelee noin 100 oman alansa huippuosaajaa, neljällä eri paikkakunnalla Espoossa, Kouvolassa, Mikkelissä ja Jyväskylässä. Trimble Forestryn CONNECTED FOREST -tuoteperhe kattaa puunhankinnan, metsänhoidon ja puunkuljetuksen sekä maa- ja metsäomaisuuden hallinnan ratkaisut.
Asiakaskuntaan kuuluu maailman suurimpia metsäalan yrityksiä, metsänomistajia ja puuta jalostavaa teollisuutta. Trimblen palveluja käyttävät myös pienet ja keskisuuret yritykset sekä julkishallinnon organisaatiot, joiden toimintaan kuuluvat myös maaperän, vesistöjen ja luonnon monimuotoisuuden suojelu. Trimble Forestryn tarjoamaan kuuluu myös prosessidiagnostiikan sovellus Wedge sekä erilaisia paikkatietoa hyödyntäviä ratkaisuja, jotka soveltuvat erinomaisesti myös muulle kuin metsätoimialalle.

Etsimme itseohjautuvaa ja ammattitaitoista Back-end / Full Stack -kehittäjää osallistumaan kehitysprojekteihin Trimble Forestryn suurasiakkaiden toimeksiannoissa. Työ on back end -painotteista, mutta etusijalla haemme full stack -osaajaa.

Työ on käytännönläheistä ohjelmistokehitys- ja ohjelmistoarkkitehtuurityötä. Pääset osallistumaan myös käyttöliittymäsuunnitteluun ja tekniseen määrittelyyn. Hyödynnämme päivittäisessä työssämme Scrum- ja SAFe-kehitysmalleja, joten niiden tunteminen on eduksi. Tehtävässä vaaditaan sujuvan suomen kielen lisäksi kohtuullista englannin kielen osaamista.

Tässä tehtävässä Java Spring Boot osaaminen on must.

Näistä saat lisäpisteitä, mutta eivät pakollisia: JavaScript, Openshift, tietokannat; erityisesti Oracle Spatial ja Hana Spatial, erilaiset DevOps työkalut kuten Bitbucket GIT tai Bamboo CI/CD, paikkatietoteknologioiden/-ohjelmistojen osaaminen (PostGIS, Geoserver yms.)

Myynti- tai asiakaspalveluammattilaista emme hae; keskiössä on kova osaaminen softakehityksen puolelta ja saat keskittyä core-osaamisesi hyödyntämiseen. Työtä tehdään n. 10 henkisessä tiimissä ja toimenkuvasi työnsisältöineen tarkennetaan osaamisesi mukaan. Rooli on kuitenkin lähempänä mid-senior tasoa, joten joidenkin vuosien kokemus devaamisesta olisi ideaali. Lapsenomainen kiinnostus kaikkeen uuteen tekkiin ja oppimishalu ovat varsin toivottavia luonteenpiirteitä.

Työ on vakituinen ja pitkäaikainen, työajat normaalit toimistotyöajat arkipäivisin liukuvalla periaatteella ja etäilykin luonnollisesti onnistuu. Mikä parasta, voit valita seuraavista paikkakunnista mieluisimman itsellesi: Espoo, Jyväskylä, Kouvola ja Mikkeli.

Lisäksi työsuhde-edut sisältävät normaalien virike-, lounas- ja puhelinetujen päälle toimistotarjoilua, mahdollisuutta osallistua osakeohjelmaan sekä tuntuvat, tulospohjaiset bonukset. Jos ei tämäkään sytytä tarpeeksi, niin lue täältä lisää ja tutustu alansa edelläkävijäyritykseen ja mm. KV-urapolkuihin: https://careers.trimble.com/

Töiden aloitusajankohta on sovittavissa joustavasti, mutta ihannetilanteessa startti olisi jo kesäkuussa.

Kyselyt, utelut ja lisäinfot täältä:
HR-konsultti
Mika Laakso / mika.laakso@adecco.fi / 0405680674

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1463465
  • Tehtäväalue: IT
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 22.6.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Mika Laakso (mika.laakso (a) adecco.fi)
  • Sijainti: Espoo, Espoo, Helsinki, Jyväskylä, Kouvola, Mikkeli