(Poistunut julkaisusta)

Java Developer
CGI

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.9.2018

Haluatko Java –kehityksen huipulle? Tarjoamme työpaikan Java -kehittäjälle, menestyvässä, määrätietoisessa ja kansainvälisessä työyhteisössä, jossa sinulla on mahdollisuus vaikuttaa sekä omaan rooliisi että tiimin toimintatapoihin.

Haluamme vahvistaa porukkaamme kehittäjällä, jolla on halua kehittyä alansa huipuksi. Tehtäväsi keskittyvät pääsääntöisesti operaattoriasiakkaillemme toteutettavien online-, webshop- ja itsepalvelujärjestelmien kehityshankkeisiin. Työskentelemme nykyaikaisin ketterin menetelmin (Scrum, DevOps, SAFe).

Työskentelypaikkasi voi olla joko Helsinki tai Tampere.

Tarjoamme sinulle

  • Merkityksellisen työn ja monipuoliset työtehtävät: Pääset tarjoamaan ja kehittämään palveluita, joilla on todellista merkitystä asiakkaillemme.
  • Hyvät oppimis- ja kehittymismahdollisuudet: Tarjoamme monenlaisia urapolkuja sekä koulutus- ja kehitysohjelmia. Ammatillinen kehittymisesi on meille tärkeää. Työsuhde-etumme ovat kattavat ja mm. osake-ohjelmamme on erittäin arvostettu työntekijöidemme keskuudessa.
  • Kansainvälisen organisaation tuomat mahdollisuudet: Olemme yksi maailman suurimmista IT-alan yrityksistä, mutta toimimme kuitenkin Suomessa paikallisesti ja asiakaslähtöisesti. Meillä yhdistyvät vahva paikallinen osaaminen, globaalit resurssit sekä sertifioidut toimintamallit.

Näin menestyt kanssamme

Osaamistasosta ja roolista riippuen olet mukana asiakasprojekteissa määrittelyvaiheesta aina toteutukseen saakka.

Työskentelytapasi on suunnitelmallinen, haluat tehdä laadukasta jälkeä ja sinulla on can-and-will-do- asenne. Opettelet omatoimisesti asioita ja kysyt sekä kyseenalaistat valmiita ratkaisuja. Olet innovatiivinen ja osaat toimia sekä vastuullisesti osana asiantuntijatiimiä, toimintatavoissa suosit ketterää ja rakentavaa tiimityöskentelyä.

Toimit luontevasti kansainvälisissä monitoimittajaprojekteissa useiden sidosryhmien kanssa sekä suomen että englannin kielellä. 

Myös seuraavat asiat auttavat sinua menestymään kanssamme:

  • Osaaminen Java/Java EE -standardin mukaisesta ohjelmien suunnittelusta ja toteutuksesta
  • Osaaminen joistain avoimen lähdekoodin työkaluista ja tekniikoista (Java Frameworkit, kuten Spring & Spring Boot)
  • Kokemus modernista web-kehityksestä ja teknologioista (esim. HTML5, JavaScript, ReactJS, AngularJS) 
  • Käytännön kokemus ketteristä menetelmistä (Scrum, DevOps, SAFe).

Eduksesi luetaan myös:

  • Kokemus konsultoinnista ja/tai asiakasprojekteista, sekä halua työskennellä asiakasrajapinnassa.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa Mikko Nuutinen, +358405598426.

Hae tehtävää oheisen linkin kautta viimeistään 31.10.2018. Jos tunnistit itsesi kuvauksesta, ja tuntuu että tämä homma olisi sinua varten, laitathan hakemuksesi tulemaan mahdollisimman pian, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja etenemme rekrytointiprosessissa heti sopivan kandidaatin löydyttyä.