Java Developer Espooseen
Sharper Finland

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.1.2020

Sharper on pohjoismainen asiantuntija-, esimies- ja PK-yritysten johtotehtävien rekrytointi- ja konsulttipalveluihin erikoistunut yritys. Me Sharperilla uskomme, että työntekijän ja yrityksen välinen kulttuurinen match on vielä tärkeämpää kuin se, mitä työnhakija on tehnyt aikaisemmin työurallaan. Olemme osa Studentwork Groupia, joka kuuluu Suomen 20 suurimman henkilöstöpalvelualan yrityksen joukkoon.


Etsimme Java Developeria vakuutusalalla toimivalle asiakkaallemme Espooseen.

Tehtävässä tulet toimimaan asiantuntijana sinulle nimetyissä sovelluksissa ja pääset kehittämään vakuutusalan arkistointiratkaisua, joka pohjautuu IBM Content Manager -tuotteeseen. Arkistoinnin moninaisuus kasvaa tulevaisuudessa ja uusia tapoja arkistoinnin käyttöön innovoidaan jatkuvasti. Java-sovelluskehittäjän työssä tulet kehittämään uusia toiminnallisuuksia yhteistyössä muiden kehittäjien kanssa ja pääset näkemään kehitettävän toiminnallisuuden koko elinkaaren aina määrittelyvaiheesta tuotantokäyttöönottoon asti. Teet integraatiokehittämisen osalta teknistä yhteistyötä myös tiimin ulkopuolisten sidosryhmien kanssa. Lisäksi tehtäviisi kuuluu myös teknisen asiantuntijan rooli käyttöönottoprojekteissa sekä toisen ja kolmannen tason teknisessä tuotetuessa. 

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

  • Jonkin verran kokemusta Java-sovelluskehityksestä
  • Kokemusta ketteristä menetelmistä ja avoimuutta uusia ratkaisuja kohtaan 
  • Proaktiivista ja itseohjautuvaa työskentelyotetta 
  • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän, jossa pääset suunnittelemaan ja toteuttamaan uusia ratkaisuja uusilla teknologioilla osaavassa tiimissä. Sinulla on myös mahdollisuus päästä vaikuttamaan käytössä oleviin työkaluihin ja menetelmiin.

Mikäli tunnistit itsesi yllä olevasta kuvauksesta, haethan tehtävää mahdollisimman pian, viimeistään 27.1.2020. Aloitamme hakijoiden läpikäynnin ja haastattelut jo ennen hakuajan päättymistä. Lisätietoja tehtävästä antaa Sharperin Recruiter Sanna Minkkinen, p. 040 185 8710. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@sharper.fi.

 

Lisätietoa Sharperista

Me Sharperilla uskomme siihen, että yhteistyöllä pystymme palvelemaan hakijoitamme, konsulttejamme ja asiakkaitamme parhaiten. Yhdessä pystymme toimimaan nopeammin ja joustavammin. Ainutlaatuinen organisaatiomallimme, One Team -rekrytointi,  mahdollistaa aidon yhteistyön ja todellisen arvon luomisen. Olemme aidosti sitoutuneita asiakkaisiimme, konsultteihimme ja kollegoihimme. 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot